Linnégatan 11A

Linnégatan 11A

Slutpris

2 595 000 kr


Centrum— Uppsala

Linnégatan 11A


Slutpris
2 595 000 kr

Centrum— Uppsala

Central sekelskiftesetta med två kakelugnar

Granne med Linnéträdgården och ett stenkast från Uppsalas stadskärna återfinns denna fina 1:a med anor från tidigt 1900-tal. Belägen i en vacker stenbyggnad på lugn gata erbjuds här ett boende utöver det vanliga med generös takhöjd, välbevarade trägolv, två kakelugnar samt stora fönster med spröjs och djupa fönsternischer. Den väldisponerade planlösningen fördelar sig på ett rymligt kök med utsikt mot innergården, ett stort rum med utrymme för både sovplats och soffa, en hall med förvaringsutrymme och ett badrum med dusch.

På den mysiga innergården, mellan träd, buskar och vackra blommor finns en uteplats med trädgårdsmöbler som kan nyttjas av föreningens medlemmar. En lugn och grön oas i centrala Uppsala. Tar ni steget utanför bostadsrättsföreningens fastighet finner ni ett flertal restauranger, caféer och mindre butiker på bekvämt promenadavstånd. Närmsta granne är mysiga Linnéträdgården och till Uppsalas stadskärna är det gång- och cykelavstånd. Likaså till det trevliga årummet. Merparten av stadens universitetsinstitutioner och de populära nationerna nås på Uppsalabons bästa vän - cykeln.

Välkommen till en bostad som bör upplevas på plats!

Vänligen kontakta fastighetsmäklarna för att boka visning. För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp.


Boarea
49 kvm
Avgift
2 530 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Linnégatan såldes av oss 2021-03-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Linnégatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.