Luthagsesplanaden 10B / Luthagen / Uppsala

Kvadratsmart och central 1:a

Slutpris
1 660 000 kr
Boarea
27 kvm
Avgift
1 706 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära Luthagen och denna charmiga 1:a med sovalkov! Bostaden återfinns på tredje våningen i 40-talsbyggnad med hiss och lämpar sig särskilt bra som förstaboende eller för studenten som söker ett billigt och bekvämt boende med promenad- och cykelavstånd till Uppsalas universitetsinstitutioner och nationer.

Lägenheten erbjuder en hall med klinkergolv, ett arbetskök med spishäll, inbyggnadsugn, kyl och frys och ett rum med utrymme för matplats, soffa och säng i sovalkov. Förvaring erbjuds i inbyggd garderob. Bostadsrättsinnehavaren disponerar även över ett matkällarförråd samt ett vindsförråd och som medlem i HSB Brf 10 Åsvid ges dessutom tillgång till tvättstuga och hobbyrum.

Som boende i Luthagen finns mycket att njuta av! Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Vackra promenadstråk återfinns längs Fyrisån med gångavstånd till restauranger, caféer och allt övrigt som staden har att erbjuda. Närmsta matbutik är omtyckta Luthagens Livs som återfinns en kort promenad bort. Goda kommunikationer erbjuds genom UL:s stads- och regionalbusstrafik som trafikerar Luthagsesplanaden med täta avgångar till bl. a. Centralstationen, Enköping och Västerås.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Luthagen

Luthagen och Stabby är en stadsdel nordväst om Uppsala. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands.

Kommunikation

Bra kommunikationer till centrum via buss som går genom Luthagen/Stabby. Till det stora shoppingcentret Gränbystaden kommer du med buss som går vidare till Boländerna och IKEA. För den som pendlar med bil ligger Bärbyleden angränsande som tar dig till E4:ans påfart.

Fritid och friluftsliv

Luthagen och Stabby är ett område med ett flertal parker, bland annat Tegnérparken, Vindhemsparken samt Gjuteriparken. En närhet till Fyrisån ger en känsla av Uppsalas charm. I Vasaparken finner du Biotopia, ett biologiskt museum som passar perfekt för stora som små! I parken finns även perfekta lekplatsen för de yngre likväl som plats att ha picknick under sommarmånaderna.

Service

I närområdet finner du ett flertal matbutiker samt även restauranger, caféer, apotek. Det finns även ett flertal gym för den aktiva. I Luthagen/Stabby bor du nära Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Här finns Tiundaskolan som byggdes om och öppnades på nytt under 2018 med förskola upp till årskurs 9. Andra förskolor som finns är bl.a. Luthagens förskola, Brunes förskola samt Plantans förskola. Från förskola upp till gymnasieskola finns det något för alla åldrar. Grundskolor som finns är bland annat Sverkerskolan (F-6) och Eriksskolan (F-3). Gymnasieskolorna Fyrisskolan och Katedralskolan ligger även belägna i Luthagen. Ekonomikum, en av Uppsala universitets största institutionsbyggnader ligger även här, där universitetets ekonomiska ämnen, informatik och media samt kulturgeografi finns samlat.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.