Mariedalsgatan 8

Mariedalsgatan 8

Slutpris

3 025 000 kr


Slavsta/Årsta— Uppsala

Mariedalsgatan 8


Slutpris
3 025 000 kr

Slavsta/Årsta— Uppsala

Trivsam gavel-4:a med stor balkong högst upp i huset!

Högst upp i huset finner ni denna fina och väl omhändertagna gavel-4:a med rikligt ljusinsläpp tack vare större fönsterpartier. Vidsträckt utsikt från stora delar av bostaden och balkongen ligger i ett fritt ostört läge. Lägenheten är belägen i modernt hus med hiss från markplan och i närområdet hittar man både lekplatser och grönområden för rekreation. Pendlar man med bil är det nära till E4:an både norr- och söderut!

Planlösningen erbjuder inledningsvis en rymlig hall med praktisk förvaring i skjutdörrsgarderob och från hallen kommer man in i bostadens vardagsrum. Vardagsrummet är bostadens mittpunkt och har en delvis öppen planlösning mot kök och matplats och det är här man hittar utgången till balkongen. Då balkongen ligger i ett högt läge och utrustats med markis går det att skapa en mysig atmosfär under sommarhalvåret och det kommer att kännas som ett rum extra! Köket med vita klassiska skåpluckor har inretts med maskinell utrustning i rostfritt och förhöjer känslan av kvalitet. För den större familjen blir det inga problem att få plats kring matbordet som placeras invid gavelfönstret och vill man kan man även ha ett matsalsbord i vardagsrummet för middagsgäster. Tre sovrum i varierande form och storlek gör det lätt att hitta egna krypin för alla och tack vare bostadens två badrum slipper man trängas om morgnarna. Sist men inte minst finns en stor klädkammare med fönster. Kanske arbetar någon hemifrån och detta rum skulle utöver förvaring kunna inredas till ett mindre arbetsrum.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar. Varmt välkommen att boka just din visning!


Boarea
106 kvm
Avgift
6 458 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-04-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Mariedalsgatan såldes av oss 2021-04-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Mariedalsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.