Marielundsgatan 5c

Marielundsgatan 5c

Slutpris

2 400 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Marielundsgatan 5c


Slutpris
2 400 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Charmig 30-talslägenhet med funktion som en mini-2:a i mysiga kvarter!

I populära Fålhagen bland lummiga innergårdar och fin arkitektur finner ni denna charmiga 30-talslägenhet med funktion som en 2:a. Här bor ni i lugn och trivsam omgivning intill Resecentrum och med några minuters promenad till stadskärnan och dess utbud!

Här erbjuds ett ljust kök med rymlig matplats för 4-6 personer invid fönster, ett vardagsrum med plats för både soffa och arbetsplats. samt ett sovrum med plats för säng och förvaring. Vidare finner ni ett stamrenoverat badrum med badkar. Lägenheten har flera tidstypiska detaljer såsom vacker fiskbensparkett, djupa fönsternischer med stenbänkar och generös takhöjd!

Brf Loke består av 31 lägenheter och är en stabil och välmående förening med låg belåning. I föreningen finns bastu med relax, hobbyrum, cykelrum och tvättstuga med torkrum. Lägenheten disponerar tre förråd, ett på vinden och två i källaren. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Föreningen har tecknat ett förmånligt gruppavtal för TV, bredband (100/100Mbit/s) och IP-telefoni via Bahnhof för 165 kr/mån.

Som boende på Marielundsgatan har ni inte bara nära till city och utmärkta pendlarmöjligheter både via tåg, buss och bil. På nära avstånd finner ni även Bergsbrunnaparken, Frodeparken och Fålhagens IP med motionsslinga och fotbollsplaner som vintertid förvandlas till skridskobanor. Kvarnengallerian ligger inom 10 minuters promenad från bostaden och erbjuder all tänkbar service såsom apotek, välsorterad matbutik, restauranger och systembolag. På Liljegatan, ett stenkast från bostaden, finns en nyöppnad matbutik.


Boarea
50 kvm
Avgift
2 526 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Marielundsgatan såldes av oss 2020-11-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Marielundsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.