Murargatan 8 C / Salabacke / Uppsala

Fin 3:a med uthyrningsdel i lugnt skyddat läge.

Slutpris
2 175 000 kr
Boarea
70.9 kvm
Avgift
3 807 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Murargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna fint renoverade 3:a har en attraktiv uthyrningsdel med egen ingång vilket kan vara av stort värde för ägare med eget företag eller ägare som vill säkra upp för sämre tider. Lägenheten har genomgående fina ytskikt med bl.a ett kök från Marbodal och ett lugnt skyddat läge med föreningens innergård på ena sidan och en gård med parkeringar på den andra. Stabil förening med låg belåning och många bra gemensamhetsfunktioner såsom samlingslokal med kök, bastu med relax, övernattningsrum, hobbyrum, tvättstugor, pingisrum, cykelförråd och grillplatser på innergården där det även finns gemensamma odlingslådor. I avgiften ingår förutom värme, vatten och kabel-TV även bredbandsuppkoppling på ca 700-1000 Mbit/s. På några minuters promenadavstånd ligger populära Café Leijon där du bl.a. kan köpa ditt färska morgonbröd. Att bo i Salabacke innebär att du i ett lugnt område men ändå väldigt centralt i förhållande till dels stadskärnan, dels handelsområdena i Gränby och Boländerna och dels Uppsalas in- och utfarter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Salabacke

I trevliga Salabacke finns det något för alla, här är det nära till både city och grönska!

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbuss nr 7 som trafikerar bl a till Stora Torget, en härlig cykeltur på ca en kvart till centrum och centralstationen och för den bilburna är det nära påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

I gröna och upprustade Källparken finns lekplatsen Lilla scenen, gungor, parkour, sittplatser och ytor för umgänge och spel. Här ligger även den stora amfiteatern för kultur och underhållning. Ytterligare grönytor finns i Byggmästarparken.

Service

Brantingstorg erbjuder närservice med Ica-butik, apotek, pizzeria och bibliotek. Högklassigt fika erbjuds hos Bageri Brantingstorg och hos Leijon Stenugnsbageri och konditori, som när vädret tillåter har en välbesökt uteservering. I området finns även några restauranger och pizzerior.

Skola och barnomsorg

I Salabacke finns förskolorna Rödmyran, Estia, Lilla academica, Källparkens förskola samt Salabacke förskola. Johannesbäcksskolan tar emot elever i årskurs F-6 och Brantingsskolan, som byggs upp på nytt, kommer när den står klar ca 2021 att ta emot elever i årskurs 4-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.