Murargatan 30C

Murargatan 30C

Slutpris

2 300 000 kr


Salabacke— Uppsala

Murargatan 30C


Slutpris
2 300 000 kr

Salabacke— Uppsala

Väldisponerad 3 rok i högt läge

Varmt välkommen till denna väldisponerade och stilrent renoverade trerumslägenhet med balkong i högt läge! Här erbjuds ett modernt och bekvämt boende med närhet till både service och natur.

Bostaden återfinns på fjärde våningen med fönster i två väderstreck vilket ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Förutom ett modernt kök erbjuds här ett väl tilltaget vardagsrum med vackra glasdörrar, två sovrum, ett kaklat badrum med dusch samt en hall med inbyggd förvaring. Bostadsrättsinnehavaren disponerar även två förråd. Som boende i Brf Arkitekten ges även tillgång till tvättstuga med torkrum, samlingslokal och föreningens gröna gård.

I Salabacke bor du i lugna kvarter med närhet till flera trevliga parker och promenadstråk. För de yngre finns flera förskolor, en skola (Åk. F-6) och gott om lekplatser i närområdet. Årsta centrum och Brantingstorg erbjuder god service i form av bl.a. matbutiker, apotek, caféer, pizzerior och frisörer. Till Gränbystaden är det cykelavstånd, likaså till city. För den som hellre åker kollektivt avgår UL:s linje 1, 7 och 30 inom bekvämt promenadavstånd. Kort och gott en bostad med närhet till allt som kan önskas!

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.


Boarea
65 kvm
Avgift
3 033 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2021-05-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Murargatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.