Murargatan 30B, Uppsala

Murargatan 30B, Uppsala

Slutpris

2 150 000 kr


Salabacke— Uppsala

Murargatan 30B, Uppsala


Slutpris
2 150 000 kr

Salabacke— Uppsala

Renoverad 3:a allra högst upp!

Välkommen till denna renoverade (2012) lägenhet allra högst upp med balkong i bästa söderläget! På grund av att bostaden är högst upp i huset och har fönster åt två väderstreck upplevs den som mycket ljus. Här kan du njuta av en mycket välplanerad lägenhet med genomtänkta lösningar samtidigt som du får en mycket låg månadsavgift. I den låga månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, TV (basutbud).

Bostadsrättsföreningen Arkitekten är en välskött förening med välplanerad ekonomi och har flera stora renoveringar bakom sig. De kan därav ha förmånliga och låga månadsavgifter till sina medlemmar.

På Murargatan 30B bor du med ett exemplariskt pendlarläge med närhet Årsta centrum med ICA, vårdcentral samt apotek. Utöver detta finner du all tänkbar service vid Gränby Centrum. I närheten ligger även Brantings torg där ni finner mataffär och apotek samt Leijon bageri. Det finns ett generöst restaurangutbud i Salabacke med Ragusa och Paseano. För dig som uppskattar träning finns det en anläggning precis intill bostaden som heter Träningsbasen. Dessutom finner du mataffären Willy’s i närheten. Det är ett utmärkt pendlarläge med närhet till E4:an, Tycho hedens väg samt mycket täta busskommunikationer till stadens centrum. Dessutom kan du promenera eller ta cykeln in till stan på endast 10 minuter. Flertalet lugna parkmiljöer finns i närområdet, däribland uppskattade Källparken.

Kontakta mäklaren och boka visning till bostaden, behövs upplevas på plats!


Boarea
65 kvm
Avgift
3 033 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.