Sök Meny
Visningar
 • Måndag 27 februari 18:30-19:00

  Öppen visning

 • Söndag 26 februari 13:00-13:45

  Öppen visning

Boka visning
Uppsala / Fålhagen
Norrtäljegatan 16 A
Utgångspris: Kalkyl 2 995 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 73,9 kvm
Avgift: 3 443 kr/mån
Rum: 3,5 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 4 (Hiss finns ej)

Uppsala - Fålhagen / Norrtäljegatan 16 A

Fin 3:a med uthyrningsdel i Fålhagen!

I hjärtat av attraktiva Fålhagen ligger denna väldisponerade 3:a med uthyrningsdel och stor, solig balkong med fin utsikt mot park! Kliv in i bostaden och möts av en generös luftig hall med ekparkett, ljusa väggar och bra förvaringsutrymmen. Stort och ljust kök med nylackade luckor, moderna maskiner och stor matplats. Vidare finns 2 rejäla sovrum varav ett ligger i uthyrningsdel med separat ingång och egen wc. Perfekt för Dig som vill hyra ut och inte har behov av ett extra rum! Ljust och trivsamt badrum, renoverat i samband med stamrenoveringen, med helkaklade väggar i vitt och med ljus våtrumsmatta. Bostadens luftiga vardagsrum har utgång till balkongen som ligger väl skyddad från trafik. Här bor ni i en stabil bostadsrättsförening och en väl underhållen fastighet. Läget är utmärkt för en pendlare med endast ett par minuters promenadavstånd till Resecentrum och grön omtyckt park direkt utanför fastighetens balkongsida.


Köksinspiration

Provmöblera
Utsikt från balkong
Utsikt från balkong
Innergården
Innergården
Hall
Hall
Badrum
Badrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sovrum
Sovrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Hall till uthyrningsdel
Hall till uthyrningsdel
Wc, uthyrningsdel
Wc, uthyrningsdel
Sovrum, uthyrningsdel
Sovrum, uthyrningsdel
Lekplats intill bostaden
Lekplats intill bostaden
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Stor och öppen HALL med vacker ekparkett, vita väggar, klädkammare och en rymlig garderob med överskåp. Underbart KÖK med bra arbetsytor, nylackade luckor i amazonblått vitt kakel ovanför arbetsbänk, diskmaskin (2014), spis med induktionshäll (2014), kyl/frys (2014) och fläkt. Köket är mycket ljust och har en stor matplats för ca 6 personer. SOVRUM med ekparkett, vita väggar och klädkammare med överskåp. BADRUM med blå våtrumsmatta, vitkaklade väggar, badkar, spegelskåp i original och uppfällbart skötbord. Luftigt VARDAGSRUM med ekparkett, vita väggar och utgång till balkong. HALL i uthyrningsdel med ekparkett, vita väggar och mönstrad fond från Josef Frank. GÄST WC med plastmatta, vitmålade väggar, handfat och wc. Väl tilltaget SOVRUM med ekparkett och målade väggar.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  73,9 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3,5 rum, varav 2 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1948
Energideklaration
 • Energiprestanda
  165 kWh/kvm och år
TV- och Internetanslutning
 • TV-leverantör: Comhem. Obligatoriskt tillägg för kabel-tv 81 kr/mån. Bredbandsleverantör: Comhem.
Balkong
 • Stor balkong i fritt västerläge med sol från lunch fram till kväll och en fin utsikt över grön och omtyckt park. Markis inköpt 2015.
Bilplats/Övriga byggnader
 • 3 garageplatser. Går att hyra för mellan 505-601 kr/mån (beroende på storlek). Till garageplatsen är det separat kö. 14 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 220 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Ekonomi
 • Avgift
  3 443 kr/mån
 • Hushållsström
  300 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  300 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  3,21905 %
 • Andel av årsavg.
  Uppgiften har ej gått att få fram
 • Andelstal insats
  3,21569 %
 • Pantsättning
  bostadsrätten är pantsatt.. Uppgiften är kontrollerad 2016-04-18.
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga beslutade avgiftsförändringar. (2017-02-13)
Föreningen
 • Benämning
  Blomstergården.
 • Allmänt
  Antal lgh: 36 Byggår: 1948
 • Kommande renoveringar
  Beslut finns att dra in fiber till alla lägenheterna via Uppsala Stadsnät. Det diskuteras även om att installera säkerhetsdörrar, men inga beslut är tagna. (2017-02-13)
 • Gjorda renoveringar
  2015: Byte av expansionskärl 2014: Grundstamsrenovering av källare och garage. Målning av källare och styrelserum samt nytt golv i styrelserum. Ny diskbänk i uthyrningslokal. 2013: Nya portkodsdosor, nya anslagstavlor, målning och lagning av balkonger, ny tvättmaskin 2012: Renovering av tvättstuga och torkrum 2011: Takmålning 2009: Renovering av fönster 2007: Renovering av rökgångar och öppna spisar 2006: Anläggande av 4 nya parkeringsplatser 2002: Balkonger m.m. 1999: Stamrenovering 1997: Byte av el i hela fastigheten 1987:Fasad- och takrenovering
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Lägenhetsinnehavaren disponerar ett vindsförråd samt två källarförråd. I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, hobbyrum och styrelserum.
Området
 • Fålhagen är ett av Uppsalas mest attraktiva bostadsområden. Du bor mitt i stadspulsen, med charmiga bostads- och villakvarter med stora, gröna gårdar precis om knuten. Resecentrum/Centralstationen ligger på 4-5 minuters gångavstånd och City ligger fyra kvarter bort, med stadens hela utbud. Du har en av Uppsalas bästa mataffärer Torgkassen 2 kvarter bort i Affärshuset Kvarnen, där du även har apotek, post, systembolag, bokhandel, blomsterhandel osv. På ett kvarters avstånd finns Uppsala Konsert och Kongress, liksom en av Sveriges finaste musikscener Katalin, och du har gångavstånd till stadskärnans hela kultur- och rika restaurangutbud. På Vaksala torg intill är torghandeln levande, med Uppsalas stora loppmarknad på lördagarna under sommarhalvåret, säsongsmarknader, en rad events och Första maj mm. Om du pendlar har du 3-4 minuter från tåget hem. Ett perfekt boende för pendlaren med många resor till Stockholm, men framför allt för Dig som vill bo i och njuta av Uppsala stad!

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.