Österängsgatan 22 D / Fålhagen / Uppsala

4:a med attraktivt läge och väldisponerade kvm!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
86,6 kvm
Avgift
3 922 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-04-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Österängsgatan såldes av oss 2018-04-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Österängsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och renoverade lägenhet som har ett högt och fritt läge högst upp i huset med balkong i sydväst. Hall med bra plats för avhängning. Fullt utrustat och påkostat kök med bra arbetsytor och förvaring. Här finner ni tre stycken väldisponerade sovrum. Inbjudande och ljust vardagsrum med härlig matsalsdel. Renoverat och kaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående ljusa väggar och parkettgolv i alla rum.

Välskött förening med grönskande innergård och lugnt läge. Här bor ni med ett centralt läge med närhet till resecentrum, restauranger, matbutiker och stadskärnan. I närheten finner ni även förskola och skola.

Bredband, kabel-TV och IP-telefoni via bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften.

* * Välkomna på visning av Österängsgatan 22B! * *

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration