Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen/Stabby / Pelargatan 10

MYCKET FIN 3:A MED BALKONG I SÖDERLÄGE

Välkommen till denna mycket fina 3:a i hus från 2012 med öppen planlösning och genomgående hög standard. Bostaden är belägen med insynsskyddat läge på tredje våningen och här finns hiss från markplan. Väl tilltagen balkong i rakt söderläge med utsikt mot föreningens vackra och ombonade innergård. På innergården finns två grillar, gräsyta, lekpark samt mängder med sittmöjligheter.

Påkostat kök där bänkskivan noggrant valts för att matcha golvet och där den maskinella utrustningen består av bland annat induktionshäll och integrerad diskmaskin. Det helkaklade badrummet är mycket fräscht och utrustat med bland annat tvättmaskin, torktumlare samt duschväggar. Väl tilltaget sovrum med klädkammare samt utgång till balkongen. I hallen ligger en snygg och slitstark klinker och här finns rejäl skjutdörrsgarderob. I källaren finns ett förråd som hör till lägenheten.

Populärt område som under senaste åren genomgått stor utveckling. Lägenheten ligger i anslutning till Mimmi Ekholms Plats där det finns mängder med service som exempelvis mataffär, gym, café, restaurang och apotek. Kort gångavstånd till Stabbyskogen och dess elljusspår samt cykelavstånd in till Uppsalas stadskärna samt resecentrum.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen/Stabby
Pelargatan 10
Slutpris: 2 750 000 kr
Boarea: 80 kvm
Avgift: 4 051 kr/mån
Driftkostnad: 706 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Pelargatan