Petterslundsgatan 22 B

Petterslundsgatan 22 B

Slutpris

2 500 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Petterslundsgatan 22 B


Slutpris
2 500 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Charmig 3:a i omtyckta Fålhagen

Nu finns chansen att förvärva denna ljusa och trevliga 3:a belägen högst upp i huset med balkong i sydost! Här bor ni i ett optimalt läge med gångavstånd till centrum och med närhet till service, skolor och kommunikationer.

Bostaden erbjuder en trevlig och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Lägenheten är genomgående i mycket bra skick med ljusa, fina ytskikt och vackra parkettgolv i ek. Det rymliga vardagsrummet har ett stort fönsterparti som ger gott om ljusinsläpp i hela lägenheten vilket skapar en härlig och ljus känsla. Köket som ligger i anslutning till vardagsrummet är välplanerat och utrustat med den maskinella utrustningen man önska i ett kök. Via den inkaklade bardisken så bryts köket av på ett snyggt och praktiskt sätt mot vardagsrum och matplats och skapar samtidigt en härlig sällskapsyta. Vidare erbjuds två sovrum varav det ena är väl tilltaget, har en intilliggande klädkammare samt utgång till den trallbelagda balkong som vetter mot sydost med sol från morgon till tidig eftermiddag. Det helkaklade badrummet renoverades 2016 och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för att underlätta i vardagen.

En av många anledningar till att så många vill bo i Fålhagen är charmen att bo centralt med ändå i ett lugnt och fridfullt område. Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg, S:t Göransparken och Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Uppsala konsert och kongress har du inom bekvämt promenadavstånd. Här har du inte bara närhet till shopping och service, det stadsnära läget ger dig 5 minuters cykelavstånd till Resecentrum, vilket gör denna bostad alldeles utmärkt även för pendlaren. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.


Boarea
69.7 kvm
Avgift
4 020 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Petterslundsgatan såldes av oss 2023-04-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Petterslundsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Dennis Sjöberg

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.