Poppelbladsvägen 8B

Poppelbladsvägen 8B

Slutpris

4 225 000 kr


Skölsta— Uppsala

Poppelbladsvägen 8B


Slutpris
4 225 000 kr

Skölsta— Uppsala

Nybyggt parhus i Skölsta, 137 m²

Nu kan din husdröm gå i uppfyllelse! Här säljs nu ett mycket väldisponerat och fint barn-/familjevänligt parhus i bostadsrättsform alldeles intill skogsområde där barnen kan leka fritt.

Parhusets boyta är 137 m² i två plan om sammanlagt 6 rok, varav 4-5 sovrum och två våtrum, ett på vardera plan. I upplåtelsen ingår två parkeringsplatser samt ett oisolerat förråd om ca 6 m² och dessutom en stor altan mot skogsparti med eftermiddags- och kvällssol på den ca 300 m² stora tomten (exkl platta). På framsidan av huset kommer ett mindre trädäck att byggas och även en mindre gräsyta och grus att läggas.

Skölsta - ett numera utbyggt område, ligger i den östra delen av Uppsala ca 6 km från Gränbystaden där all tänkbar service och handel finns. Intill den nybyggda vägen finns numera en bred cykelväg mot Uppsala som mynnar ut i Årsta. Är du pendlare, tar du dig enkelt till den norra avfarten av E-4:an och väg 288 på bara några minuter. Buss nr 119 trafikerar Uppsala Centralstation och Skölsta från ca kl 06 - 22 vardagar och något färre tider under helger. I Skölsta finns en nybyggd förskola och en till är planerad. Närmaste skolor finns i Årsta.

Parhuset kan tillträdas i slutet av september. Visning av husets insida kan inte ske då det fortfarande är under uppbyggnad.


Boarea/biarea
137/6 kvm
Avgift
5 176 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-08-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna parhus på Poppelbladsvägen såldes av oss 2022-08-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Poppelbladsvägen.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.