Portalgatan 4 F / Kapellgärdet / Uppsala

FAST PRIS! Öppen tilltalade planlösning och balkong

Slutpris
1 840 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 977 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-02-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2018-02-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS! Först till kvarn! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning, 0708-431554. Välkomna till en mycket fin och välplanerad lägenhet i mycket gott skick belägen på populära Kapellgärdet. Den tilltalande planlösningen fördelar sig på välkomnande hall, vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till balkong mot innergården, trivsam sovalkov samt helkaklat badrum med duschhörna med praktiska vikbara duschväggar och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Telia tripleplay ingår i månadsavgiften. Hiss direkt från markplan samt från garageplatserna och förrådsutrymmen i källaren. Här bor du centralt med gång- och cykelavstånd till city. Närhet också till Vaksala torg med restauranger och service samt UKK och resecentrum.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration