Portalgatan 61

Portalgatan 61

Slutpris

1 495 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 61


Slutpris
1 495 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Hemtrevlig 1:a med stor uteplats i västligt läge mot innergården!

-- FAST PRIS, först till kvarn. Kontakta mäklaren för ytterlige information. --

Välkommen till denna väldisponerade och stilrena bostadsrätt belägen i omtyckta Kapellgärdet! Här har ni en stor och välskött förening där det mesta ingår i avgiften! I avgiften ingår; värme, varm- och kallvatten, bredband, TV, IP telefoni, gemensamt bostadsrättstillägg samt kollektivt elavtal som debiteras efter förbrukning. Lägenhetsinnehavaren disponerar även ett förråd. Föreningen har även gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd och garage i källarplan som bekvämt nås med hiss från trapphuse

Bostaden är belägen på bottenplan och planlösningen erbjuder möblerbar hall med parkettgolv och vittapetserade väggar samt gott om förvaringsutrymmen. Vidare in finner ni ett allrum med stor sovalkov och plats för både soffa och arbetsplats. Det funktionellt kök har öppen planlösning mot allrummet och har även plats för middagsbord. Från allrummet når ni bostadens stora uteplats! Här har ni plats för både stort bord samt sittgrupp. Föreningens stora och skyddade innergård är givetvis fri från biltrafik. Bostaden har ett rymlig, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare i pelare samt goda förvaringsmöjligheter i helskåp.

På den gemensamma innergården finns utrymme samt stora gräsytor inbjuder till samvaro i avskild och trivsam miljö. Här finns även trädgårdsmöbler och grillmöjligheter för bostadsrättsföreningens medlemmar. Kvarteret erbjuder ett mindre serviceutbud med närbutik, frisör och gym. I närheten ges också en rad träningsmöjligheter på b la Fyrishov och i det populära motionsspåret i Röbo och i Gamla Uppsala. Till City och resecentrum är det enbart några minuter cykling på uppvärmd väg!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!


Boarea
36 kvm
Avgift
2 966 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-09-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2023-09-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.