Prästgårdsgatan 12A

Prästgårdsgatan 12A

Slutpris

2 310 000 kr


Luthagen / Stabby— Uppsala

Prästgårdsgatan 12A


Slutpris
2 310 000 kr

Luthagen / Stabby— Uppsala

Välplanerad 2 rok med balkong i söderläge

Med grönskande läge nära löpspår och promenadstråk återfinns denna trivsamma 2 rok. Tack vare fönster i dubbla väderstreck badar lägenheten i ett generöst ljusinsläpp som skapar en känsla av extra rymd. Bostadens välplanerade 55 kvm bjuder på ett rymligt kök med utrymme för matplats, ett anslutande vardagsrum med utgång till balkong i soligt söderläge samt ett sovrum med utrymme för dubbelsäng och förvaring i intilliggande klädkammare. Våtutrymmet är stamrenoverat, kaklat och försett med dusch. Förutom goda förvaringsmöjligheter i lägenheten finns tillgång till tre förråd.

Bostadsrätten är en del av HSB Brf 36 Vreten, en välförvaltad bostadsrättsförening som erbjuder sina medlemmar tillgång till en mängd gemensamma ytor. Förutom en helst fantastisk innergård finns inom föreningens fastighet övernattningsrum, föreningslokal, gym, hobbyrum samt flertalet tvättstugor.

Bostaden är belägen i Stabby, ett lugnt och attraktivt område med närhet till natur. Här bor du med kort promenadavstånd till Stabbyskogen och Stabby backe med trevliga promenadstigar och löpspår. I närområdet finns även tillgång till god service i form av matbutik, apotek, läkarmottagning och gym. Med hjälp av Uppsalabons bästa vän, cykeln, tar du dig snabbt in till stadskärnan som bjuder på en mängd butiker, restauranger, caféer, biografer och andra nöjen. Här finner du även merparten av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de populära nationerna.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 618 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-05-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Prästgårdsgatan såldes av oss 2024-05-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Prästgårdsgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.