Prefektgatan 8

Prefektgatan 8

Slutpris

2 015 000 kr


Uppsala

Prefektgatan 8


Slutpris
2 015 000 kr

Uppsala

Modern 1.a med loft och balkong i sydvästläge.

Välkommen till Prefektgatan 8 och denna modernt inredda 1:a med ett stort loft som skapar en funktion som en 2:a! Här har man verkligen satsat på hög kvalitet och genomtänkta detaljer, allt från materialval till inredning är noga utvalt.

Badrummet är modernt och helkaklat med beiga nyanser och trädetaljer i form av en handdukshängare, det finns även en kombinerad tvätt och torktumlare. Det exklusiva köket har snygga, grepplösa luckor och integrerade vitvaror samt en bänkskiva i sten. I köket finns extra mycket förvaring i form av överskåp. Tillsammans med de ljusa väggarna och det vitpigmenterade enstavsparkett golvet skapar de stora fönstren en härlig rymd i bostaden. Köket och vardagsrummet har en fantastisk takhöjd om ca. 4.5 meter, vilket ytterligare förstärker känslan av rymd och ljus . Balkongen i sydvästligt läge är det perfekta stället att koppla av och njuta av solen. Från vardagsrummet nås trätrappan till det mysiga sovloftet som kan möbleras som ett sovrum med plats för förvaring och annat övrigt möblemang. Tack vare takhöjden om 2.15 meter kan man använda sovloftet som ett ordentligt sovrum.

Som medlem i Brf Prefekten har du tillgång till en gemensam takterrass på femte våningen.

Detta är en perfekt bostad för studenten som vill ha närhet till flera av Universitetets institutioner, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet för att nämna några. Runt knuten hittar ni den mysiga butiken Kvarteret med sin nyöppnade vinbar samt den härliga Grönsakshandlaren och även den nya Ost & charkbutiken. Här bor ni med närhet till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Precis utanför dörren har ni grönskande natur och trevliga promenadstråk och löparspår. Eller för dig som uppskattar ett område som präglas av aktivitet och närhet till natur samt Hågadalens naturreservat men samtidigt har tillgång till närservice samt goda kommunikationer till stadskärnan. Rosendal är ett område som ständigt växer och passar alla generationer.


Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för vidare information!


Boarea/biarea
34/6 kvm
Avgift
2 090 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-04-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Prefektgatan såldes av oss 2023-04-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Prefektgatan.

Boka värdering

Edvin Nicholls

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.