Råbyvägen 57 D / Gränby / Uppsala

Väldisponerad och smakfull 2:a med gott ljusinsläpp!

Slutpris
1 825 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 225 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råbyvägen såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Råbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en väldisponerad bostad om två rum och kök med gott ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck samt en möblerbar balkong i högt och fritt läge!

Denna bostad är i absolut toppskick med smakfulla tillval som bl.a. mörka parkettgolv, något som ger karaktär och samtidigt på ett snyggt sätt bryter av mot bostadens i övrigt ljusa toner, infällda spotlights i hall och badrum samt förvaring i skjutdörrsgarderober.

Planlösningen fördelar sig en välkomnade hall med goda förvaringsmöjligheter i form av både skjutdörrsgarderob som rymlig klädkammare, ett stilrent och välutrustat kök i ljusa toner med bl.a. induktionshäll, integrerad diskmaskin och inbyggd mikro. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en perfekt social yta för dig som gärna bjuder över vänner och bekanta för trevliga middagar. Från vardagsrummet nås bostadens balkong med högt och fritt läge. Vidare finner ni ett helkaklat badrum utrustat med bl.a. dusch med vikbara duschväggar och kombinerade tvättmaskin/torktumlar. Från hallen nås bostadens sovrum fritt från insyn samt med förvaring i skjutdörrsgarderob.

Här bor ni med ett perfekt läge bekvämt beläget mellan stadskärna och Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. Precis intill bostaden på Råbyvägen 61 C finner ni ICA nära! På gatan utanför bostaden finns busshållplats där du med enkelhet tar dig runt i staden. För dig som pendlar med bil finns även E4ans påfarter samt Tycho Hedens Väg inom bekvämt avstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gränby

Gränby är en av de stadsdelar i Uppsala som växer mest just nu, här hittar du allt du behöver såsom sportaktiviteter, butiker, restauranger och service!

Kommunikationer

Området Gränby är beläget intill Råbyvägen som smidigt tar er ut till E4:an, vilket gör att det går utmärkt att pendla till både Stockholm och Gävle. Gränby erbjuder även mycket goda kollektivtrafikförbindelser med täta avgångar med UL:s stadsbussar till bland annat Centralstationen, Gränbystaden, Coop Forum/IKEA och Akademiska sjukhuset. Det finns även ett flertal bra cykelvägar till city, avståndet är ca tre kilometer.

Fritid och friluftsliv

I hjärtat av Gränby ligger Gränbyparken där ni kan koppla av i det gröna eller låta barnen leka av sig i den stora lekplatsen. Inte långt härifrån ligger även Gränbys 4H-gård där ni kan besöka många olika djur och se hur en gård fungerar. Eller varför inte besöka fornlämningsområdet Gamla Uppsala Högar. Genom grannområdet Löten sträcker sig Von Bahrska-häcken med en gång- och cykelbana perfekt för söndagspromenaden eller för dig som vill öva på löpsteget. För dig som söker träningsmöjligheter finns gym, ishallar, tennis- och badmintonhall med mera inom behagligt gångavstånd.

Service

Gränbystaden erbjuder all tänkbar service, bland annat bank, apotek, vårdcentral, optiker, systembolag, flertalet matbutiker, restauranger och caféer. Här finns även ett mycket stort utbud av fackhandelsbutiker men även en populär 4DX-biograf. Längs Råbyvägen växer service fram i form av matbutik, restaurang och gym. På promenadavstånd nås även Heidenstams torg som erbjuder en ICA-butik med viss posthantering, apotek och vårdcentral. Här finns även en restaurang, herr- och damfrisör, kemtvätt och gym.

Skola och barnomsorg

I Gränby ligger flertalet förskolor, bland andra Parkens förskola, Solskenets förskola samt Liljeforstorg öppna förskola. För äldre barn finns Liljeforsskolan (Åk F-5) och Gränbyskolan (Åk 6-9). I grannområdet Löten finns Von bahrs skola för (Åk F-9) samt fritidsgård, daghem och flertalet förskolor, inklusive Montessori.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.