Rälsvägen 9D

Rälsvägen 9D

Slutpris

5 225 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Rälsvägen 9D


Slutpris
5 225 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Radhus i Sunnersta med två uteplatser och utsikt mot fin skogsbacke!

Välkommen till detta välplanerade radhus beläget i lugna kvarter i barnvänliga Sunnersta! Huset har ett av områdets absolut bästa lägen utan nära trafik och med en trallbelagd uteplats i söderläge. På våren och sommaren har ni utsikt mot blommande körsbärsträd och vacker skogsbacke och kan njuta av solen hela eftermiddagen och kvällen. Den andra stenbelagda uteplatsen finner ni mot entrén, perfekt för morgonkaffet eller för svalka under varma sommareftermiddagar.

Bostaden har genomgående fina ytskikt och erbjuder i dagsläget 5 sovrum, ett rymligt allrum med utgång till trallbelagd uteplats, ett hemtrevligt kök med gott om förvaring och plats för matbord. Vidare erbjuds ett våtrum per plan samt en praktisk tvättstuga som nås från en välkomnande och möblerbar hall. I anslutning till huset finns ett förråd med plats för både utemöbler och redskap och till huset hör dessutom ett garage i länga. Gemensamt finns en kvarterslokal med samlingslokal och utrymme för fritidsaktiviteter, lekplats och parkeringsplatser. Området har grannsamverkan och här bor ni tryggt och bekvämt med närhet till det mesta.

Sunnersta är perfekt för den aktiva barnfamiljen, här finns flera fina grönområden, fotbollsplaner, mountainbikesleder, vackra promenadstigar och skidspår. Här finner ni också badplatser och längs med Vårdsätraviken, Ekoln och Fyrisån sträcker sig en naturskön strandpromenad som kan följas hela vägen in till stan. Sunnerstaåsens populära fritidsområde erbjuder slalombacke, kanot- och kajakuthyrning, vandringstigar, elljusspår med skidspår på vintern, pulkabacke, naturgym och lekplats. Matbutiken Coop med generösa öppettider ligger precis i närheten och all övrig tänkbar service finner ni i närområdet med matbutiker, café, restauranger, systembolag, apotek, vårdcentral, BVC, bibliotek och badhus med gym. God kommunikation till centrum med stadsbussar samt flertalet cykelvägar. Ett mycket bättre läge än detta är svårt att hitta!

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea
146 kvm
Driftkostnad
52 375 kr/år
Tomtarea
186 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2021-06-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Rälsvägen såldes av oss 2021-06-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rälsvägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.