Reagatan 14

Reagatan 14


Bärby hage— Uppsala

Reagatan 14



Bärby hage— Uppsala

Bärby Hage - En villaidyll nära city

VISNING SÖNDAG 6 FEBRUARI!

Välkommen till Bärby Hage - ett väldigt populärt område för barnfamiljer och för dem som vill bo i en citynära villaidyll. På Reagatan 14 finner ni ett rymligt kedjehus om 146 kvm med generösa sällskapsytor, fyra sovrum, garage och uteplatser i två väderstreck.
Boarean fördelar sig över en hall med frikostiga förvaringsutrymmen, ett välutrustat kök med matplats för minst sex personer och utgång till altan i österläge, vardagsrum och matsal i öppet samband och utgång till altan i västerläge, fyra sovrum, ett helkaklat badrum med jacuzzi, tvättmaskin och torktumlare, samt en gästtoalett.

Här finns garage med plats för en bil och uppfart med plats för två bilar.

Bärby Hage är ett barnvänligt område med cykelavstånd till city och Resecentrum. Inom gångavstånd finns flera populära skolor samt Torbjörns torg med bl a matbutik, café, sushi, pizzeria och blomsterhandel. I närheten finns också ett flertal restauranger och, inte minst, Fyrishovs sport- och simanläggning med äventyrsbad, utomhusbad sommartid, gym, restaurang, bowlinghall och olika sportevenemang. För sköna promenader och friluftsliv finns Röboområdet med fina strövområden och motionsspår.

Här är det lätt att trivas!


Boarea
146 kvm
Driftkostnad
37 649 kr/år
Tomtarea
459 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-02-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.