Reykjaviksgatan 124

Reykjaviksgatan 124


Ekeby— Uppsala

Reykjaviksgatan 124Ekeby— Uppsala

2:a i hjärtat av Ekeby med inglasad balkong!

Välkommen till denna mysiga 2:a i hjärtat av Ekeby! Här erbjuds du en bostad som verkligen omfamnar det bekväma och avkopplande livet. Med en perfekt balans mellan funktion och charm är denna lägenhet ett idealiskt val för alla åldrar.

Planlösningen erbjuder en välkomnade och möblerbar entré från loftgången, väl inne i hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor och förvaring i garderober. Vidare in möts ni av vardagsrummet med inbjudande atmosfär. Här finns plats för en generös soffgrupp och ett matbord där ni kan njuta av trevliga middagar med vänner och familj. Det bästa av allt är utgången till den inglasade balkongen, där ni kan njuta av frisk luft och en härlig utsikt över omgivningarna året runt. Köket är modernt inrett med gott förvaring i skåp och lådor. Sovrummet är en lugn oas där du kan återhämta dig och koppla av efter en hektisk dag. Det är tillräckligt stort för att rymma en dubbelsäng och har gott om förvaringsutrymme för alla dina kläder och tillhörigheter i en separat klädkammare. Badrummet är utrustat med en praktisk tvättmaskin, vilket ger dig bekvämligheten att tvätta dina kläder i lugn och ro hemma. Ett praktiskt förråd finns i anslutning till balkongen.

I uppskattade Ekeby bor ni i ett barnvänligt och fridfullt bostadsområde med nära avstånd till stadskärnan och med flertalet restauranger och matbutiker i närområdet såsom Coop, ICA Väst (post) och även ICA Maxi. Med endast en kort promenad finner ni det stillsamma och grönskande naturreservatet Hågadalen-Nåsten där det dessutom finns ett koloniområde. Här kan du ta fridfulla promenader eller trevliga cykelturer. Det finns även tillgång till apotek, vårdcentral samt goda träningsmöjligheter med Friskis & Svettis, flertalet fotbollsplaner samt på vinterhalvåret kan ni åka i skidspåren vid Hågadalen. I området finns det stora aktivitetsytor med fotbollsplaner och grönområden, dessutom finns det både flera förskolor och skolor i närområdet. Förskolorna som finns har flera möjliga tänkbara pedagogiska inriktningar såsom Kommunala, Waldorf, Reggio Emilia och Montessori.

Varmt välkomna!


Boarea
67.5 kvm
Avgift
2 963 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-09-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Reykjaviksgatan såldes av oss 2023-09-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Reykjaviksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad