Ringgatan 41 C / Luthagen / Uppsala

Välplanerad 3,5:a med funktion som en 4:a!

Slutpris
2 790 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 665 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringgatan såldes av oss 2019-03-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ringgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strax intill Tegnérparken ligger denna välplanerade mini-4:a! Lägenheten är belägen på andra våningen med balkong i sydväst mot grönskande innergård.

Lägenheten är i gott skick med renoverat kök och badrum, genomgående ekparkett och ljusa målade väggar. Här finner ni tre sovrum varav ett har byggts till genom att en del av vardagsrummet tagits i anspråk. För den som hellre önskar ett större vardagsrum går det att med enkla medel ta ner den uppsatta väggen. I köket , som har full maskinell utrustning och gott om arbetsytor, finns en matplats för 4 personer. Badrummet från 2013 är helkaklat med klinkergolv med golvvärme.

I omtyckta Luthagen har ni som boende det bästa av två världar - området är uppskattat för dess lugn men med city och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Det finns restauranger och livsmedelsbutiker i närområdet och det är goda kommunikationer med stads- och regionbuss för er som pendlar. Här är det nära till vackra promenadstråk längs Fyrisån, Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser samt flertalet parker i närheten, närmast ligger Tegnérparken som erbjuder plats för picknickar och umgänge. För den som studerar ligger Ekonomikum på kort promenadavstånd från bostaden.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration