Ringgatan 18 A

Ringgatan 18 A

Slutpris

2 800 000 kr


Luthagen— Uppsala

Ringgatan 18 A


Slutpris
2 800 000 kr

Luthagen— Uppsala

Trägolv, spröjsade fönster och högt i tak!

Välkommen till denna mycket charmiga och funktionella 2,5:a med fönster i två väderstreck och ett attraktivt läge mitt i hjärtat av Luthagen. Bostaden om 65,5 m² innehåller mycket av det charmiga från 30-talet, bl a trä- resp parkettgolv, generös takhöjd, spröjsade fönster, djupa fönsternischer, fönsterbrädor i marmor, spegeldörrar och övrig tidstypisk snickarglädje m.m. Planlösningen är mycket fin, stor och möblerbar hall/halvrum som kan passa som arbetshörna/matrum eller varför inte bara placera en mysig soffa här. Ett rejält sovrum som rymmer både stor säng och förvaringsutrymmen. Ljust vardagsrum med plats för både mat- och stor soffgrupp. Vardagsrummets stora fönster vetter in mot föreningens vackra och gröna innergård. Helkaklat badrum med duschhörna och tvättstapel. Delvis renoverat kök med vita skåpluckor, maskiner i rostfritt och med matplats för ca 2-3 personer. Nära till city, Ekonomikum och övriga institutioner samt alla nationer. Till lägenheten hör 3 förråd i olika storlekar.
Här bor du stillsamt trots det stadsnära läget med närhet till allmän service såsom ICA Luthagens Livs, Konsum tvärs över gatan, ett flertal restauranger med svenskt, thailändskt och japanskt kök och vill du motionera finns Stabbyskogen samt även Fyrishov med allehanda aktiviteter inom kort avstånd. Det här är verkligen en bostad för dig som vill bo i en äldre och välskött fastighet med charm från tidigt 30-tal.

Välkomna på visning!


Boarea
65.5 kvm
Avgift
3 238 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ringgatan såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ringgatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.