Ringgatan 18 A / Luthagen / Uppsala

Trägolv, spröjsade fönster och högt i tak!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
65.5 kvm
Avgift
3 238 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringgatan såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ringgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket charmiga och funktionella 2,5:a med fönster i två väderstreck och ett attraktivt läge mitt i hjärtat av Luthagen. Bostaden om 65,5 m² innehåller mycket av det charmiga från 30-talet, bl a trä- resp parkettgolv, generös takhöjd, spröjsade fönster, djupa fönsternischer, fönsterbrädor i marmor, spegeldörrar och övrig tidstypisk snickarglädje m.m. Planlösningen är mycket fin, stor och möblerbar hall/halvrum som kan passa som arbetshörna/matrum eller varför inte bara placera en mysig soffa här. Ett rejält sovrum som rymmer både stor säng och förvaringsutrymmen. Ljust vardagsrum med plats för både mat- och stor soffgrupp. Vardagsrummets stora fönster vetter in mot föreningens vackra och gröna innergård. Helkaklat badrum med duschhörna och tvättstapel. Delvis renoverat kök med vita skåpluckor, maskiner i rostfritt och med matplats för ca 2-3 personer. Nära till city, Ekonomikum och övriga institutioner samt alla nationer. Till lägenheten hör 3 förråd i olika storlekar.
Här bor du stillsamt trots det stadsnära läget med närhet till allmän service såsom ICA Luthagens Livs, Konsum tvärs över gatan, ett flertal restauranger med svenskt, thailändskt och japanskt kök och vill du motionera finns Stabbyskogen samt även Fyrishov med allehanda aktiviteter inom kort avstånd. Det här är verkligen en bostad för dig som vill bo i en äldre och välskött fastighet med charm från tidigt 30-tal.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Luthagen

Luthagen och Stabby är en stadsdel nordväst om Uppsala. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands.

Kommunikation

Bra kommunikationer till centrum via buss som går genom Luthagen/Stabby. Till det stora shoppingcentret Gränbystaden kommer du med buss som går vidare till Boländerna och IKEA. För den som pendlar med bil ligger Bärbyleden angränsande som tar dig till E4:ans påfart.

Fritid och friluftsliv

Luthagen och Stabby är ett område med ett flertal parker, bland annat Tegnérparken, Vindhemsparken samt Gjuteriparken. En närhet till Fyrisån ger en känsla av Uppsalas charm. I Vasaparken finner du Biotopia, ett biologiskt museum som passar perfekt för stora som små! I parken finns även perfekta lekplatsen för de yngre likväl som plats att ha picknick under sommarmånaderna.

Service

I närområdet finner du ett flertal matbutiker samt även restauranger, caféer, apotek. Det finns även ett flertal gym för den aktiva. I Luthagen/Stabby bor du nära Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Här finns Tiundaskolan som byggdes om och öppnades på nytt under 2018 med förskola upp till årskurs 9. Andra förskolor som finns är bl.a. Luthagens förskola, Brunes förskola samt Plantans förskola. Från förskola upp till gymnasieskola finns det något för alla åldrar. Grundskolor som finns är bland annat Sverkerskolan (F-6) och Eriksskolan (F-3). Gymnasieskolorna Fyrisskolan och Katedralskolan ligger även belägna i Luthagen. Ekonomikum, en av Uppsala universitets största institutionsbyggnader ligger även här, där universitetets ekonomiska ämnen, informatik och media samt kulturgeografi finns samlat.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.