Rosendalsvägen 12

Rosendalsvägen 12

Slutpris

1 700 000 kr


Södra Rosendal— Uppsala

Rosendalsvägen 12


Slutpris
1 700 000 kr

Södra Rosendal— Uppsala

Unik 1:a med fantastisk takhöjd!

Nu finns chansen att förvärva denna unikt utformade bostad om 32 kvm som tack vare sitt sovloft om 12 kvm erbjuder funktionen som en 2:a! Detta är den perfekta bostaden för dig som letar efter din första egna bostad, studerar eller söker en övernattningsbostad.

Bostaden bjuder på rikligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och med genomgående tilltalande materialval som i kombination med den generösa takhöjden ger en härlig och häftig rymd till hela bostaden. Väl inne i bostaden möts du av hallen med gott om plats för ytterkläder, invid en praktisk hatthylla. Trätrappan till loftet ger en mysig känsla och här finns även platsbyggda garderober för förvaring. Köket är i en öppen planlösning mot vardagsrummet och erbjuder gott om arbetsyta för trivsam matlagning. Moderna vitvaror inkluderar kombinerad ugn/mikro och integrerad diskmaskin. Vardagsrummet är rymligt och kan inredas med matbord, soffa, tv-möbel och annat möblemang för att passa dina behov. Badrummet är helkaklat samt utrustat med duschhörna samt tvättmaskin för att underlätta i vardagen.

På husets tak finns soldäck, basketplan och löparbana. Vidare finner ni även ett gym i flera våningar där de boende i huset har förmånliga priser.

Detta är en perfekt bostad för dig som vill ha närhet till flera av Universitetets institutioner, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet för att nämna några. Eller för dig som uppskattar ett område som präglas av aktivitet och närhet till natur i form av Stadsskogen som endast ligger ett stenkast bort samt Hågadalens naturreservat men samtidigt har tillgång till närservice samt goda kommunikationer till stadskärnan.

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information!


Boarea
32 kvm
Avgift
1 675 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-07-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Rosendalsvägen såldes av oss 2023-07-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rosendalsvägen.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.