Rubinvägen 39

Rubinvägen 39

Slutpris

5 250 000 kr


Stenhagen— Uppsala

Rubinvägen 39


Slutpris
5 250 000 kr

Stenhagen— Uppsala

Takterrass med bästa solläge i barnvänligt område!

Varmt välkommen till denna trivsamma tvåplansvilla med insynsskyddad uteplats samt takterrass om ca 22 kvm med sol från morgon till kväll. Här bor ni i ett modernt och stilrent hem med ljusa och fräscha ytskikt. Utmärkande utöver uteplatsen och takterassen är de stora fönster från golv på entréplan till tak på övervåningen, de infällda högtalararna i badrummet på entréplan, utomhushögtalare på terrassen och uteplatsen, AC placerad i den övre hallen, tvättmaskin med wifi-funktion samt fönster med fri utsikt mot ängar. På entréplan finner ni hall, kök, tvättstuga, vardagsrum, klädkammare och badrum. Vardagsrummet är stort nog för att kunna delas av och skapa ytterligare sovrum vid behov. Det övre planet erbjuder en hall, tre sovrum, badrum och takterrass. Tomten med sitt insynsskyddade läge har många soltimmar och förutsättningarna för odlingar är goda för den odlingsintresserade. Utöver den trallbelagda altanen finns ett äppelträd och magnolia-buske. Angränsande till tomten på baksidan finns en stor allmänning att nyttja!

I Herrhagen bor ni i ett fridfullt område med naturen runt hörnet. Området är familjevänligt och populärt tack vare dess närhet till grönområden, lekparker och skolor. För den som älskar friluftsliv finns det gott om möjligheter till rekreation och utflykter i den omgivande skogen. På andra sidan väg 55 finner du naturreservatet Hågadalen och för golfaren finns Uppsala golfklubb och Söderby golf på nära avstånd. Dessutom erbjuds en mängd motionsmöjligheter med fotbollsplaner, isbana och inomhushallar för den sportintresserade. Närheten till service finner ni på gångavstånd vid ICA Maxi Stenhagen där det dessutom finns flera andra affärer att tillgå samt gym (Nordic Wellness). För pendlaren finns flexibel kommunikation med täta bussförbindelser in till Uppsalas stadskärna och med närhet till väg 55 som smidigt banar väg för att ta sig till Stockholm via Bärbyleden.

Välkommen på visning!


Boarea
122 kvm
Driftkostnad
44 174 kr/år
Tomtarea
343 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Rubinvägen såldes av oss 2024-05-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rubinvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.