Salabacksgatan 3B

Salabacksgatan 3B

Slutpris

2 090 000 kr


Salabacke— Uppsala

Salabacksgatan 3B


Slutpris
2 090 000 kr

Salabacke— Uppsala

Trivsam 2:a med balkong i söderläge

Välkommen till Salabacksgatan 3 B! På andra våningen finner ni denna trivsamma 2:a med balkong. Planlösningen fördelar sig på följande: möblerbar hall med förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob. Ett uppfräschat originalkök som erbjuder bra skåpförvaring och är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Köket har plats för matbord för 4-6 personer - perfekt yta för att bjuda hem vänner och familj på middag! Vidare ett rymligt sovrum som vetter åt den lugna innergården med plats för stor dubbelsäng och exempelvis en byrå för extra förvaring. Ett trivsamt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, där ni kan avnjuta sol med utsikt över den grönskande innergården. Det helkaklade badrummet (stamrenoverat 2003-2004) är utrustat med vikbara duschväggar och tvättmaskin - för enkelhet i vardagen! Extra förvaring finns i ett i separat förråd som bostaden förfogar över.

Bostadsrättsföreningen Östertull är en stor förening med tydliga framtidsplaner. I avgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, kabel-TV och bredband. Förutom gröna innergårdar med flera grillplatser och lekplatser erbjuder Brf Östertull sina medlemmar tillgång till tvättstuga med torkrum och mangelrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, övernattningsrum, hobbyrum och gym.

I Salabacke erbjuds närhet till god service vid Brantingstorg samt att Gränby köpcentrum nås på promenad- och cykelavstånd. I närområdet finns ett flertal restauranger och trevliga parker att upptäcka. Med buss nås bl.a. Centralstationen, Vaksala torg och Akademiska sjukhuset. Här finns kort och gott närhet till det mesta!

Välkommen hem!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 346 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Salabacksgatan såldes av oss 2020-09-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salabacksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.