Salabacksgatan 12 A

Salabacksgatan 12 A

Slutpris

2 475 000 kr


Salabacke— Uppsala

Salabacksgatan 12 A


Slutpris
2 475 000 kr

Salabacke— Uppsala

Välplanerad 3:a med trevlig takterrass i populära Salabacke

Välkommen till denna välplanerade 3:a i populära Salabacke. Lägenheten ligger på våning två och har en trevlig insynsskyddad terrass i sydligt läge samt med en inglasad del för det regniga dagarna!

Lägenheten erbjuder en hall med plats för avhängning och förvaring, direkt till vänster finns även ett stort och praktiskt förråd. Vidare till det fint kök renoverat där ni har gott om bänkyta och plats för ett stort matbord intill. Vardagsrummet är rymligt och har utgång till bostadens fantastiska terrass. I vardagsrummet rymmer både en stor sittgrupp samt matgrupp om så skulle önskas. De två sovrum är i bra storlek och båda rymmer en dubbelsäng samt övrig möblemang som kan önskas. Badrum är helkaklat och har gott om förvaring och arbetsyta. Bostaden har en inre reparationsfond om 8.563 kr som kan nyttjas.

HSB Brf 72 Terrassen är en bostadsrättsförening som erbjuder många bekvämligheter för sina medlemmar. Här finns hiss från markplan, föreningslokal/övernattningsrum som kan hyras för en billig penning för fest eller övernattande gäster, tvättstuga, återvinningsrum, cykel- och barnvagnsrum, samt garageplatser till rimliga avgifter. Här bor ni i en välskött förening där värme, vatten och kabel-tv ingår. Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/uppsala/brf/terrassen/

Salabacke är ett mycket lugnt och omtyckt område med närhet till det mesta såsom förskolor, skolor och grönområden, närliggande och goda kommunikationer med buss till city, pendlar du med bil finns E4:ans på-och avfart nära. Bara ett stenkast bort ligger Brantingstorg med livsmedelsaffär, frisör, apotek och trevliga bageri mm. På gångavstånd finns även Willys och Gränby Centrum med all tänkbar service.

Välkommen hem!


Boarea
89 kvm
Avgift
6 640 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-06-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Salabacksgatan såldes av oss 2023-06-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salabacksgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.