Salagatan 45 C / Fålhagen / Uppsala

Gavel-3:a med generös takhöjd och lummig utsikt!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 509 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Salagatan såldes av oss 2018-03-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trevliga 20-talslägenhet belägen i fastighet ritad av Gunnar Leche med utmärkt pendlarläge endast ett par minuter från Resecentrum.

På Salagatan i populära Fålhagen finner ni denna ljusa gavellägenhet från 1920-talets senare hälft. Lägenhetens 75 kvm fördelar sig på en rymlig hall och innerhall, ett fräscht kök med matplats för 4-6 personer och ett vardagsrum i gavelläge med utsikt över Frodeparken. Vidare erbjuder lägenheten ett master bedroom med gott om förvaring i garderobsvägg, ett mindre sovrum med plats för dubbelsäng samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Genomgående erbjuder lägenheten generös takhöjd och härligt ljusinsläpp från stora fönster i tre väderstreck.

Som boende i Fålhagen har ni närhet till det mesta! Ett stenkast från bostaden finner ni Uppsala Resecentrum med täta buss- och tågavgångar och på kort promenadavstånd når ni Uppsalas stadskärna med all dess bekvämligheter. Där finner ni bland annat fackhandelsbutiker, caféer, restauranger, biografer, matbutiker bland mycket annat. I närområdet finns även en matbutik, restaurang och bar. För den som har barn i skolåldern finns Vaksala skola för årskurs 6-9 samt Frodeparkens förskola inom bekvämligt avstånd

Utanför fönstret finner ni lummiga Frodeparken som är perfekt för en avslappnande promenad. För den som vill träna på löpsteget finns Fålhagens IP och en mycket uppskattad löpslinga på andra sidan Strandbodkilen och på gång- och cykelavstånd nås ett flertal gym.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration