Salagatan 19 A / Höganäs/Centrum / Uppsala

Central 3:a med utmärkt pendlarläge!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
83,4 kvm
Avgift
3 597 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-05-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Salagatan såldes av oss 2018-05-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs/Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett utmärkt pendlarläge och gångavstånd till Uppsalas centrala delar finner ni denna välplanerade 3:a, bekvämt belägen i markplan med hiss från källarplan och balkong mot lugn innergård. Planlösningen erbjuder en rymlig, möblerbar hall med goda möjligheter till förvaring, ett trivsamt, ljust kök med matplats där nya vitvaror i form av kyl, frys samt spis installerats. Vidare finner ni en möblerbar balkong med utgång från köket, vardagsrum med gott ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, två sovrum varav ett större och Wc/dusch samt rymlig klädkammare. Visst uppfräschningsbehov av ytskikten föreligger. Bostaden disponerar även ett källarförråd. I bostadsrättsföreningen finns flera gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, cykel-/barnvagnsförråd, hobbyrum, välutrustat gym och bastu. Dessutom finns ett övernattningsrum som kan hyras för 100 kr/natt.
Här bor ni i en stabil och omtyckt bostadsrättsförening med absolut närhet till stadskärnan och det stora utbud som finns att tillgå i Uppsala centrum. Resecentrum samt Vaksala torg med Uppsala Konsert och Kongress ligger på några minuters promenadavstånd. Runt knuten finns affärshuset Kvarnen med ett stort utbud av butiker, bl a mataffär, apotek, restauranger, postservice och blomsterhandel.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration