Salagatan 53 B

Salagatan 53 B

Slutpris

1 850 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Salagatan 53 B


Slutpris
1 850 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Kort gångavstånd till Resecentrum samt balkong med eftermiddags-/kvällssol

Välkommen till denna mycket välplanerad 1:a med högt läge, fönster i två väderstreck samt rymlig balkong med eftermiddags-/kvällssol. Byggnaden uppfördes 1935 och bostaden är full av tidstypiska detaljer som t.ex. hög takhöjd, vackra fönsterbrädor i sten samt vackert trägolv. Köket är mycket smakfullt renoverat och här finns gott om utrymme för matbord, bra förvaringsmöjligheter samt bra arbetsyta. Den maskinell utrustning är modern och består av diskmaskin, spishäll, ugn fläktkåpa samt kyl/frys. Helkaklat badrum utrustat med badkar som gjordes om i samband med föreningens stamrenovering år 2000. Vardagsrummet är ljust till följd av den stora fönsterytan och härifrån nås den rymliga balkongen där ni avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol samt trevlig utsikt mot den ombonade innergården. Planlösningen i rummet har gjorts om och har skapat en väl tilltagen och mycket praktisk sovalkov med utrymme för 140-säng. Sängen har även byggts upp en bit ovanför golvet för att skapa extra förvarningsmöjligheter under. Från hallen nås även en klädkammare och lägenhetsägaren disponerar två förråd om ca 5 kvm (källaren) respektive ca 7 kvm (vinden).

HSB Brf Tvåan är en ekonomiskt stabil förening utan planer på större renoveringar eller avgiftsförändringar. Medlemmarna har möjlighet att hyra/nyttja tvättstuga, samlingslokal, bastu samt övernattningsrum som alla bokas elektroniskt via app/hemsida.

Bostaden är lugnt belägen trots det mycket centrala läget med kort gångavstånd till Uppsalas stadskärna, Vaksala torg samt Resecentrum. I området finns flera mataffärer samt mängder av restauranger, barer och caféer.

Välkommen hem!


Boarea
39.5 kvm
Avgift
2 628 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.