Salagatan 12 B

Salagatan 12 B

Slutpris

1 800 000 kr


Fålhagen/Höganäs— Uppsala

Salagatan 12 B


Slutpris
1 800 000 kr

Fålhagen/Höganäs— Uppsala

Välkommen till denna mini-2:a om 39 m² med högt och fritt läge i renoverad 30-talfastighet med mycket bra läge nära Resecentrum, city och all tänkbar service.
Mycket av den gamla charmiga stilen finns bevarad, t ex finsnickrade innerdörrar, stora fönster, breda fönsterbrädor, lite högre i tak m.m.
Hall med de gamla trägolven bevarade. Arbetskök med vita skåpluckor och med accenter i grått, också här med de äldre trägolven bevarade. Alldeles intill köket finns ett mindre rum, de gamla trägolven bevarade, en fin blommig fondtapet på en vägg samt hel garderobsvägg med skjutdörrar. Rummet som också har fönster mot gatan, glaspartier och glasskjutdörr mot köket passar utmärkt som sovrum men kan också användas som matrum. Badrum med ljus våtrumsmatta, beige kakel på väggar och dusch med glasvägg. Vardagsrum med de gamla trägolven, vitmålade väggar, stort fönster med mycket ljusinsläpp och en klädkammare.
Lägenheten disponerar av föreningen anvisat källarförråd. Mycket trevlig förening med fin innergård med stora gräsytor och utemöbler.


Boarea
39 kvm
Avgift
2 836 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-04-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Salagatan såldes av oss 2019-04-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salagatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.