Salagatan 42B

Salagatan 42B


Fålhagen— Uppsala

Salagatan 42BFålhagen— Uppsala

Välplanerad 30-talslägenhet i populära Fålhagen

I trivsamma och populära Fålhagen finns nu möjlighet att förvärva denna vackra 30-talslägenhet med trevliga tidstypiska detaljer såsom ett platsbyggt serveringskåp, välunderhållna plankgolv, djupa fönsternischer och generös takhöjd. Bostaden är bekvämt belägen en halv trappa upp och dess välplanerade 48 kvm erbjuder ett stort kök som nyligen uppdaterats med bland annat ny ugn, spishäll och diskmaskin, ett ljust vardagsrum där du kan samla vännerna för en trevlig film- eller spelkväll samt ett badrum med dusch. Bostaden är ursprungligen en 1 rok som en tidigare ägare låtit omvandla till en 1,5 rok med separat sovplats som rymmer en mindre dubbelsäng. Den uppgraderade planlösningen ger bostaden en funktion av en "mini-2:a". Bostaden lämpar sig ypperligt för dig som letar ett bekvämt första boende, för dig som söker närhet till goda kommunikationer eller för dig som bara söker en väldisponerad lägenhet med mycket charm.

Som boende i Brf Strand ges du förutom en trevlig, grön gård tillgång till ett flertal gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, torkrum, samlingslokal, hobbyrum, cykelrum, bastu med dusch samt ett övernattningsrum som kan hyras vid behov. I avgiften är varm- och kallvatten, uppvärmning, analog TV samt bredband inkluderat.

I Fålhagen bor du på bekvämt avstånd till service, stadspuls och goda kommunikationer. Enbart några minuters promenad från bostaden ligger Uppsala Centralstation med täta tåg- och bussavgångar. Inom 700 meters radie finner du tre välsorterade livsmedelsbutiker varav den ena är belägen i Kvarnengallerian som även erbjuder chark, postombud, apotek, Systembolag, café och restauranger. Ta cykeln ner till city på fem minuter och besök någon av Uppsalas många caféer eller vandra runt i butiker längs den trevliga gågatan. På cykeln tar du dig även smidigt till de flesta av stadens universitetsinstitutioner och flera av de populära studentnationerna.


Boarea
48 kvm
Avgift
2 913 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Salagatan såldes av oss 2023-01-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salagatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.