Salagatan 51 C

Salagatan 51 C

Slutpris

3 300 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Salagatan 51 C


Slutpris
3 300 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Charmig 3:a med balkong mot Frodeparken

Nu ges tillfälle att bli ägare till en fantastiskt charmig och fin 3:a med balkong belägen i en fastighet ritad av stadsarkitekt Gunnar Leche. Bostaden är belägen intill vackra Frodeparken i hjärtat av Fålhagen och i närområdet finns bl.a. matvarubutiker, gym, restauranger, Vaksala torg samt UKK. Här bor man också i ett utmärkt pendlarläge med direkt närhet till Resecentrum som tar dig både norr- och söderut.

Med ett byggår från 1935 finns här flera tidstypiska detaljer i bevarade såsom generös takhöjd, överljus över innerdörrar, djupa fönsterbänkar i sten och vackra trägolv. Köket har inretts i en industriell stil och det gamla serveringsskåpet har fått stå kvar som ett smycke i rummet. Till detta har man uppgraderat med nya svarta skåp och en vacker bänkskiva i sten som gör att köket får en lyxig känsla. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och dubbla balkongdörrar leder ut till den möblerbara balkongen som vetter mot parken och trädkronorna som ger en grön oas om sommaren. I bostaden finns två bra sovrum varav båda har fönster i två väderstreck. Badrummet har en klassisk inredning med schackrutigt golv, vita kakelplattor och duschväggar i glas. Lägenhetsinnehavaren disponerar två förråd.

HSB Brf Tvåan är en ekonomiskt stabil förening med flera av de större renoveringar utförda. Föreningens medlemmar har tillgång till flertalet gemensamma utrymmen som te ex tvättstuga, samlingslokal, bastu med relax samt övernattningsrum som samtliga bokas elektroniskt via en app/hemsida.


Boarea
60 kvm
Avgift
4 028 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-06-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Salagatan såldes av oss 2022-06-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salagatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.