Siktargatan 26

Siktargatan 26

Slutpris

3 100 000 kr


Kungsängen— Uppsala

Siktargatan 26


Slutpris
3 100 000 kr

Kungsängen— Uppsala

Rymlig 3:a med två balkonger i Kungsängen!

Förhandsvisning planeras 24/1, kontakta mäklaren för tidsbokning.

Ljus och modern 3:a med 2 balkonger centralt belägen i Kungsängen! Denna trevliga genomgångslägenhet är inredd med stilrena tillval, modern färgsättning och ekparkett.

Hallen har inretts med en fondstenvägg som ger karaktär åt bostaden, samt praktiska skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Vidare finner ni ett modernt och väl genomtänkt kök med vitvaror i aluminium, mörk bänkskiva med svart kakel ovanför och vita släta köksluckor i kombination med vitrinskåp i frostat glas . Det ljusa vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket vilket inbjuder till både god matlagning och social samvaro för många gäster, här når man även den mindre av de två balkongerna, en perfekt frukostbalkong. Utöver detta finns två bra sovrum i olika storlek varav det ena är placerat mer åtskilt från resten av lägenheten. Det större sovrummet har utgång till den stora balkongen som vetter mot innergården. Badrummet följer lägenhetens linje färgmässigt och går i svart/vitt med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Gott om förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob, tre fristående garderober, klädkammare samt i källarförråd.

Detta stadsnära läge ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån och vår vackra stadspark. Vidare är det kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör detta till ett utmärkt läge för pendlaren. På Siktargatan 26 har du mataffären Willys i närområdet och Citys breda utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger finns inom bekvämt promenadavstånd. Utöver en stor matbutik finns bland annat gym, restauranger och skönhetssalonger i området. I området ligger även Mjölnarparken och Anna Petrus park samt flera förskolor. Inom gångavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras. Följer ni Fyrisån söderut i drygt 10 minuter lämnar ni stadens larm och når det lugna naturreservatet Årike Fyris med rikt fågel- och djurliv.


Boarea
81 kvm
Avgift
4 435 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-01-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Siktargatan såldes av oss 2021-01-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Siktargatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.