Skyttelgatan 5

Skyttelgatan 5

Slutpris

2 625 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Skyttelgatan 5


Slutpris
2 625 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Modern gavel 2,5:a med öppen planlösning och balkong

Välkommen till denna moderna och stilfulla gavel 2,5:a med öppen planlösning och en härlig känsla av rymd. På dessa 61 kvadratmeter finns det gott om plats för både vardagsliv och umgänge.

Bostaden erbjuder en trevlig och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med genomgående fina materialval med ljusa ytskikt och vackra parkettgolv i ek. Det rymliga vardagsrummet har stora fönster i två väderstreck som ger gott om ljusinsläpp i hela lägenheten. Härifrån når du även den stora balkongen som vetter mot sydöst. Köket som ligger i anslutning till vardagsrummet är välplanerat och utrustat med all den maskinella utrustningen man önska i ett kök. I anslutning till köket finns även plats för en matplats. Övrigt så erbjuder denna bostad ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter i en stor garderob med skjutdörrar, ett halvrum innanför köket som fungerar perfekt som ett litet gästrum eller kontor samt ett helkaklat badrum med både dusch, tvättmaskin och torktumlare för att underlätta i den stressig vardagen.

I det stadsnära läget i attraktiva Kungsängen/Industristaden bor du med kort promenadavstånd till gågatan och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Här når du härliga promenadstråk utmed Fyrisån och vidare kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket även ger denna lägenhet ett utmärkt pendlarläge då tågstationens södra entré ligger på bekvämt avstånd. Med den nya bron över Fyrisån når du Stadsparken och Studenternas IP på bara några få minuter. Här har du också närhet till bl. a. Willys, apotek, gym, flertalet restauranger, frisörsalong samt Anna Petrus Park.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 121 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-04-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Skyttelgatan såldes av oss 2023-04-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skyttelgatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.