Sök Meny
Såld

Uppsala / S:t Göransgatan 24 C

KORT PROMENADAVSTÅND TILL RESECENTRUM

Välkommen till denna väldisponerade 2:a i charmigt hus från 1940-talet belägen i populära Fålhagen. Från bostaden har ni kort promenadavstånd till Resecentrum och runt hörnet finns bland annat mataffär, pizzeria och sushirestaurang.

Bostaden är utrustad med mycket fräscht och helkaklat badrum från 2016. Köket är utrustat med diskmaskin och här har mycket äldre charm bevarats. Sovrummet har utrymme för rejäl säng och här finns integrerade garderober. Rymligt vardagsrum med ekparkett och gott ljusinsläpp. Till bostaden hör två separata källarförråd och i källaren finns även cykelrum samt tvättstuga.

Stabil och omtyckt bostadsrättsförening som består av totalt 142 lägenheter. Exempel på renoveringar som utförts är stam-, fönster- samt dörrbyte och i nuläget planeras ingen betydande renovering. Föreningens medlemar har även möjlighet att nyttja/hyra extra utrymmen som t.ex. bastu, pingisrum, mindre träningslokal samt övernattningsrum.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala
S:t Göransgatan 24 C
Slutpris: 1 995 000 kr
Boarea: 44,5 kvm
Avgift: 2 648 kr/mån
Driftkostnad: 491 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / S:T Göransgatan