S:t Olofsgatan 64 B

S:t Olofsgatan 64 B

Slutpris

3 425 000 kr


Höganäs— Uppsala

S:t Olofsgatan 64 B


Slutpris
3 425 000 kr

Höganäs— Uppsala

Gavellägenhet med fint ljusinsläpp från tre väderstreck!

Denna fina gaveltrea belägen i populära Höganäs är det perfekta boendet för dig som söker något extra. Lägenheten har en öppen spis där du kan krypa upp i soffan och njuta av den sprakande elden eller ha långa middagar med vänner vid matbordet i burspråket. Gavelläget ger vackert ljusinsläpp då lägenheten har fönster i tre väderstreck, och balkongen är belägen i sydöstligt läge, perfekt för att avnjuta en kopp kaffe på morgonen.

Lägenheten är 79 kvm och disponeras över två sovrum, ett stort och fint kök, ett rymligt vardagsrum med en egen del för matplats, mitt i rummet finns en vacker öppen spis med marmordetaljer samt ett helkaklat badrum. Dessutom disponerar nuvarande ägare över två förråd, ett stort på vinden och ett mindre i källaren.

Bostadsrättsföreningen Botulv består av ett hus med 16 lägenheter som uppfördes 1946 och har genomgått flera större renoveringar de senaste åren. Bland annat har nya fönster installerats, grunden har dränerats och isolerats samt tak- och fasadrenovering har utförts. De gemensamma utrymmena består av cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum, tvättstuga och torkrum samt en gemensam innergård med grillplats, utemöbler och pergola.

Bostaden ligger i centrala Uppsala med gångavstånd till allt staden har att erbjuda. På S:t Olofsgatan 64B har du ett perfekt pendlarläge, bara en kort cykeltur till tågstationen och en kort promenad till Uppsalas centrala kärna. Några hundra meter från bostaden finns utmärkt service i Gallerian Kvarnen med apotek, kemtvätt, skomakare, Systembolaget, ICA Torgkassens välsorterade matbutik med delikatessavdelning, postombud, frisör och restauranger. Friskis & Svettis stora träningsanläggning i Höganäs ligger också nära, och det finns gott om grönområden i Höganäshöjden intill fastigheten.

Välkommen hem till denna centrala gaveltrea med öppen spis och balkong, där du kan njuta av allt som Uppsala har att erbjuda!


Boarea
79 kvm
Avgift
4 950 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på S:t Olofsgatan såldes av oss 2023-05-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Olofsgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.