Stenhuggarvägen 44

Stenhuggarvägen 44

Slutpris

3 305 000 kr


Stenhagen— Uppsala

Stenhuggarvägen 44


Slutpris
3 305 000 kr

Stenhagen— Uppsala

Välskött Brf-radhus med egen carport!

Ta chansen att bo bekvämt i en bostadsrättsförening och med alla praktiska fördelar det medför men med känslan av ett eget hus med plats både för umgänge och lek i den egna trädgården. Här bor ni i ett fridfullt område med naturen alldeles runt hörnet, där kan ni njuta av långa skogspromenader!

Innanför huvudentrén möts ni av en rymlig hall med praktisk förvaring i stor garderob och längre in finns trappen till övre plan. Köket ligger till vänster strax innanför hallen och erbjuder er yta för matlagning och social tillvaro. Från baksidan på huset finns en groventré med kombinerad tvättstuga som ansluter till köket - perfekt att använda för ingång när smutsiga kläder ska tvättas direkt! I entréplan finns även ett ljust vardagsrum med stora glaspartier och med utgång till bostadens altan och trädgård. En trappa upp på övre plan är den mer privata delen av hemmet och här finns hela tre sovrum eller varför inte inreda ett av rummen till kontor för den som önskar jobba hemma. Centralt placerat mellan sovrummen så finns den rymliga klädkammaren där familjens kläder kan förvaras. I det stilrena badrummet så kan man avnjuta ett kvällsbad eller en uppfriskande morgondusch.

Till lägenheten hör det även en carport samt ett rymligt förråd där trädgårdens verktyg kan förvaras.

Här bor ni i ett naturnära område och här kan ni njuta av skogspromenader och finna lugn och ro. Uppskattar du natur och friluftsliv finner du naturreservatet Hågadalen på andra sidan av väg 55 och för golfaren finns Uppsala golfklubb och Söderby golf på nära avstånd. Närheten till service finner ni på gångavstånd vid ICA Maxi Stenhagen där det dessutom finns flera andra affärer att tillgå. För pendlaren finns flexibel kommunikation med täta bussförbindelser in till Uppsalas stadskärna och med närhet till väg 55 som smidigt banar väg för att ta sig till Stockholm via Bärbyleden.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
117 kvm
Avgift
4 862 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-12-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Stenhuggarvägen såldes av oss 2021-12-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stenhuggarvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.