Stiernhielmsgatan 15 C

Stiernhielmsgatan 15 C

Slutpris

2 400 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Stiernhielmsgatan 15 C


Slutpris
2 400 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Charmig 2,5:a med 30-tals detaljer!

Charmig lägenhet från 30-talet, belägen i ett fint 2-våningshus i fridfullt villaområde i populära Svartbäcken. Här välkomnas ni av karaktäristiska detaljer, såsom 2,70 i takhöjd, underbara trägolv och vackra dubbeldörrar som ger lägenheten dess unika prägel. Upplev boendet i en förening med en underbart vacker, grönskande innergård. Gårdens gemensamma utemöbler ger möjlighet att njuta av de blomstrande äppelträden och eftermiddagssolen. Dessutom har ni närhet till Stiernhielmsparken, där ni kan koppla av och njuta av lugnet under en fin sommardag!

Redan i hallen omfamnas ni av ljuset som strålar från de vackra fönstren i lägenheten, entrén har försetts med skjutdörrar med gott om plats för dina kläder och skor. I slutet av hallen möts ni av ett synnerligen inbjudande halvrum, perfekt som en ljus arbetsplats eller kanske en gästsäng? Genom de vackra dubbeldörrarna i spröjsade glas når ni det inbjudande vardagsrummet med generösa fönster och plats för soffa och fåtölj. Köket är välbevarat och här finner ni fina detaljer och en vacker listdekor på väggarna. För den matlagningsintresserade finns bra arbetsytor och den gemytliga matplatsen inbjuder till trivsamma middagar. Det ljusa sovrummet möbleras enkelt med en dubbelsäng och har smakfulla platsbyggda garderober för alla dina kläder. Vidare finns ett helkaklat badrum i stilrena färger och inrett med dusch. Lägenheten disponerar även ett förråd i källaren. En riktig pärla i en trivsam förening.

I Svartbäcken bor du i ett mycket omtyckt område med närhet till det mesta. I närområdet finner du apotek, ICA-butik, blomsterhandel, konditori. och flertalet restauranger. Som student tar du dig snabbt med cykel eller via buss till både centrum och flera av Uppsala universitets anläggningar, såsom Ekonomikum och alla nationer! Friluftsliv och motion finns på Fyrishovs bad- och idrottsanläggning och gillar du löpning i grön omgivning så erbjuds tex elljusspåret i Röbo. Kommunikationerna in till Uppsalas stadskärna är goda då stadsbussarna trafikerar i området och flertalet cykel- och promenadvägar b la längs med Fyrisån.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
3 895 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stiernhielmsgatan såldes av oss 2024-03-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stiernhielmsgatan.

Boka värdering
Jenny Olofsson, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.