Störvägen 4 / Valsätra / Uppsala

Smakfull & välplanerad villa med sociala ytor!

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea/biarea
112/100 kvm
Driftkostnad
40 945 kr/år
Tomtarea
495.1 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Störvägen såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Störvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valsätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna smakfulla och mycket välplanerade villa med många sovrum och stora sociala ytor på båda planen. Villan har successivt renoverats med stor omtanke för att optimera bostadens praktiska funktion. Den stora altanen ligger i ett tilltalande solläge med sol från tidig förmiddag tills solen går ner. Från altanen tar du dig ned till bostadens insynsskyddade trädgård med goda odlingsmöjligheter och där det idag finns både fruktträd och bärbuskar. I villan finns det ett stort garage med plats för en bil och förvaringsutrymme. Det finns även plats för flera bilar på uppfarten.

På Störvägen 4 bor ni i ett idylliskt villakvarter med promenadavstånd till skola, förskolor och till flera idrottsanläggningar. Från bostaden har du även gångavstånd till flera olika matbutiker samt närhet Gottsunda centrum med all tänkbar service. För dig som pendlar är det ett mycket bra pendlarläge med en smidig kommunikation till E4:an. Med två minuters promenad tar du dig till närmaste busshållplats med flera bussförbindelser. Dessutom finns det mycket välplanerade cykelvägar som du kan ta in till stadens centrum eller ner till badplatser vid Mälaren. Du har gångavstånd till naturreservaten vid Hågadalen och Stadsskogen med både vandrings och cykelleder.

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Valsätra

En stadsdel som ligger i Uppsalas södra delar och består av villaområden och ett par bostadsrättsföreningar. Valsätra är ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar, både fotbollsplaner och ishall. I närheten ligger även Hågadalen, vandringsleden Gula stigen, hela Sunnerstaåsens friluftsområde samt bad- och båtplatser vid Lyssnarängen.

Service

Som boende i Valsätra har du nära till Gottsunda centrum där all tänkbar service finns såsom 3 mataffärer, klädbutiker, frisör, ett mattorg m bl a Feskarn, Sushirestaurang och Triller bageri. Vidare finner ni vårdcentral, BVC, Folktandvård, Systembolag, bibliotek, gym, simhall och öppen förskoleverksamhet. I närheten finns även Rosendal som har ett brett restaurangutbud, matbutik, gym, aktivitetspark och tennishall.

Skola och barnomsorg

I området finns ett par förskolor samt grundskolorna Malmaskolan (F-6) och Valsätraskolan (F-9) som har sin verksamhet på två adresser, Slädvägen 2-6 samt Linrepevägen 17.

Fritid och friluftsliv

I Valsätra finns både fotbollsplaner och ishall. I närheten ligger även vandringsleden Gula Stigen och naturreservaten Hågadalen och Stadsskogen som erbjuder vackra promenadstigar. Det är även nära till bl a Vårdsätraskogen och Gottsundagipen med skidspår vintertid, kolonilotter, fotbollsplaner och mountainbikesleder. På cykelavstånd finns två badplatser, Lyssnaängens badplats, med kiosk sommartid, och Sunnerstabadet. Det finns även ett hundbad, Lerstabadet, med omgärdande stängsel. I närheten finns även Sunnerstaåsens fritidsområde som erbjuder slalombacke med lift och tre nedfarter, kanot- och kajakuthyrning, vandringstigar, elljusspår med skidspår på vintern, ett rikt fågelliv, pulkabacke, café som är öppet vintertid, naturgym och lekplats. KFUM Alnäs Fritidsgård anordnar sommarläger för barn.

Kommunikationer

Flera stadsbussar går till och genom Valsätra, dagtid ungefär var 10:e minut och kvällstid var 20:e minut. Via Vårdsätravägen finns en snabbcykelbana in till stan som underhålls väl även under vinterhalvåret. Möjlighet till båtplatser finns vid Skarholmen där Uppsala Motorbåtssällskap, Uppsala Segelsällskap och Ekolns segelklubb håller till. Vid Fyrisåns utlopp finns ytterligare en båtklubb.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.