Svartbäcksgatan 74 B

Svartbäcksgatan 74 B

Slutpris

1 700 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Svartbäcksgatan 74 B


Slutpris
1 700 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Rymlig etta med sovalkov och mysig balkong!

Välkommen till denna ljusa och smakfullt renoverade 40-tals pärla med fint renoverat kök, gott om förvaring och härlig balkong mot gården med kvällssol. Här bor ni med närhet till det mesta och ni har goda möjligheter att hyra en egen parkeringsplats med elplint redan vid inflyttning.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med plats för ytterkläder samt förvaring i rymlig klädkammare och platsbyggd garderob. Det smakfullt renoverade köket har försetts med full maskinell utrustning och har gott förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Den ljusa matplatsen invid fönstret mot innergården har plats för 4-6 personer och här finns även en trevlig sittbänk inramad med ytterligare förvaring i dekorativa vitrinskåp. Det trivsamma vardagsrummet med plats för både soffa och arbetsplats har en smart sovalkov som med fördel kan skärmas av med draperi. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen med utsikt över den grönskande innergården och här kan ni njuta av solen fram till kvällen. Det helkaklade badrummet är inrett med dusch och vikbara duchväggar. Lägenheten har inretts med smakfulla färgval och upplevs ljus och inbjudande,

Här bor ni centralt och med närhet till stans alla bekvämligheter. Ni blir granne med Fyrishov och har bekvämt gångavstånd till Torbjörnstorg, vilket gör läget optimalt! Röbospåret finns till för den naturintresserade där hittar ni fina ströv- och motionsspår. Med cykel tar du dig till citykärnans mitt och Uppsala Resecentrum på knappt tio minuter. Väldigt bra pendlingsläge!

Varmt välkommen att boka just din visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
2 550 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2023-01-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.