Svartbäcksgatan 68 A

Svartbäcksgatan 68 A

Slutpris

2 180 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Svartbäcksgatan 68 A


Slutpris
2 180 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Fin 2:a med balkong och öppen spis i Svartbäcken!

Välkommen till denna välplanerade 2:a med genomgående fräscha ytskikt, fullt utrustat kök, generöst vardagsrum med öppen spis och trevlig balkong ! Här bor ni nära det mesta med Fyrishov och grönområden runt hörnet, centrum nås via kort cykeltur och i föreningen finns två populära restauranger.

Lägenheten har genomgående fina ytskikt, slipade trägolv och gott om ljusinsläpp via fönster i tre väderstreck. Planlösningen erbjuder en möblerbar hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i klädkammare. Köket är fullt utrustat och är smakfullt inrett i vitt och svart. Här finns plats för att mindre matbord invid fönster och gott om förvaring i skåp och lådor. Det generösa vardagsrummet med en härlig öppen spis kan lätt möbleras med både matgrupp och soffhörna och här når ni balkongen med plats för bord och stolar. Vidare erbjuds ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i flertalet skjutdörrsgarderober. Det helkaklade badrummet har ett praktiskt vädringsfönster och är inrett med dusch samt en tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagsbestyren. Under den varmare delen av året kan ni som medlem i Brf Olofsgårdarna dessutom njuta av en fin, grönskande innergård!

Här bor ni centralt och med närhet till stans alla bekvämligheter. Ni blir granne med Fyrishov och har bekvämt gångavstånd till Torbjörnstorg, vilket gör läget optimalt! Röbospåret finns till för den naturintresserade där hittar ni fina ströv- och motionsspår. Med cykel tar du dig till citykärnans mitt och Uppsala Resecentrum på knappt tio minuter. Väldigt bra pendlingsläge!


Boarea
57.7 kvm
Avgift
3 185 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 ( ej markplan) (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2022-09-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.