Svartbäcksgatan 87A

Svartbäcksgatan 87A

Slutpris

1 585 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Svartbäcksgatan 87A


Slutpris
1 585 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Charmig 1 rok med balkong i söderläge

I natursköna Svartbäcken finner du denna charmiga och välkomnande enrummare Den kvadratsmarta planlösningen bjuder på ett rymligt och stilrent kök med utrymme för matplats, ett allrum med plats för soffa, skänk och sovplats samt en hall med goda förvaringsmöjligheter. Tack vare flera stora fönster i söderläge badar lägenheten i ett trevligt ljus och takhöjden bidrar till att ge bostaden en känsla av rymd. Balkongen återfinns i söderläge och här kan du odla dina favoritblommor, tomater och chili eller bara koppla av med en god bok.

HSB Brf 12 Sigsten är en väl förvaltad bostadsrättsförening från 1940-talet med låg belåningsgrad (endast 1 546 kr/kvm enligt senaste årsredovisning). Det mesta är inkluderat i avgiften, såsom värme, kall- och varmvatten, TV-grundutbud hos Tele2 samt bostadsrättstillägg. Som medlem erbjuds du även tillgång till tvättstuga, torkrum, cykelrum och en grön gård med grillplats.

I Svartbäcken bor du på bekvämt avstånd till stadskärnan som nås på promenadavstånd eller genom kort tur med en av UL:s stadsbussar. I närområdet erbjuds god service med livsmedelsbutik, sushirestaurang och café. Fyrishov erbjuder simhall med äventyrsbad, gym och innebandyhall, och vid Fyrisfjädern kan du slipa på dina färdigheter i badminton. På gångavstånd nås flera populära promenadstråk och gröna parkområden samt trevliga Tunakolonin. För dig som pendlar tar du dig smidigt ut till både E4:an och riksväg 55 för vidare resa mot t.ex. Stockholm, Gävle eller Enköping.


Boarea
37 kvm
Avgift
2 453 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.