Sysslomansgatan 7 / Främre Luthagen / Uppsala

Lägenhet från 2011 i attraktivt läge!

Slutpris
2 225 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
2 174 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sysslomansgatan såldes av oss 2020-01-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sysslomansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Främre Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS - Först till kvarn!
Bostaden säljs enligt först-till-kvarn-principen! Kontakta mäklaren för mer information.

Välkommen till det optimala boendet för dig som vill bo i fina kvarter med gångavstånd till det mesta!

På Sysslomansgatan 7 kan du njuta av en välplanerad lägenhet med rikligt ljusinsläpp och fullutrustat kök. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar naturliga sociala ytor, perfekt när vännerna eller familjen är på besök. Vidare nås den rymliga balkongen som vetter mot innergården och har en fantastisk utsikt över ån samt centrala Uppsala. Det finns även en praktisk sovalkov, med tillhörande förvaring i skjutdörrsgarderob, där du kan skapa din egen oas för avkoppling och återhämtning mellan exempelvis arbete, studier eller aktiviteter. Fräscht badrum utrustat med kombimaskin och behaglig komfortvärme.

Läget i Främre Luthagen är svårslaget, här finns det mesta du kan tänkas behöva inom ett kort promenadavstånd. Det är nära till studentnationerna, populära restauranger och en välsorterad livsmedelsbutik, Ica Luthagen Livs. Utefter Fyrisån kan du njuta av fina promenadstråk och, om vädret tillåter, ordna en mysig picknick på någon av bryggorna längs med vattnet. Goda kommunikationer med stadsbussarna samt fina cykelvägar som tar dig vidare runt i Uppsala. Centralstationen ligger även det inom ett bekvämt avstånd.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.