Tegnérgatan 36A

Tegnérgatan 36A

Slutpris

2 195 000 kr


Luthagen— Uppsala

Tegnérgatan 36A


Slutpris
2 195 000 kr

Luthagen— Uppsala

Otroligt charmig 2:a med balkong i soligt sydvästläge!

Välkommen till en denna väl omhändertagna tvåa, perfekt belägen på andra våningen med balkong, i hjärtat av Luthagen! Genomgående finns charmiga attribut som vackra golv, fönsterbrädor i sten och ett 40-talskök där originalinredningen bevarats. Balkongen är belägen i sydvästligt läge vilket innebär härlig eftermiddags- och kvällssol.

Lägenheten är mycket väldisponerad med en genomtänkt planlösning där kvadratmeterna nyttjas på absolut bästa sätt. Entré i hall som erbjuder gott om förvaring i två inbyggda garderober, hallen har tidsenligt schackrutigt linoleumgolv och ytterdörren har utbytts mot en säkerhetsdörr av föreningen. Vidare finns ett generöst tilltaget vardagsrum med utgång till balkong, rogivande sovrum med två inbyggda garderober och ett charmigt kök med gott om förvaring och matplats. I bostaden finns ett helkaklat badrum som renoverades 2001 i samband med föreningens stamrenovering, som är inrett med badkar, spegelskåp, handfat, WC samt förberett för tvättmaskin för den som vill förenkla i vardagen.

Stabil förening som utfört flera stora renoveringar som t.ex. stamrenovering, byte till säkerhetsdörrar samt fönsterbyte. Föreningens stolthet ligger till stor del i den parkliknande gården med vacker växtlighet och flera möbelgrupper som ger bästa förutsättningar för stämningsfulla sommardagar/kvällar. Ett antal odlingslotter går dessutom att hyra för den som är intresserad. Har ni besök finns även ett ombonat gästrum som hyrs för 150 kr/natt. Till lägenheten hör 2 källarförråd varav ett matkällarförråd.

Luthagen är ett av Uppsalas mest populära bostadsområden till följd av de mysiga kvarteren och centrumnära läget. I närområdet finns flera livsmedelsbutiker och i Stabbyskogen finns elljusspår och grillplatser. Universitetet nås enkelt till fots eller med cykel. Närmast ligger Ekonomikum på behändigt promenadavstånd och Polacksområdet nås enkelt på cykel. Om du önskar ta dig in till stadens kärna kan du göra det med en kortare promenad eller cykeltur och den som pendlar har regelbunden busskommunikation från både Börjegatan och Luthagsesplanaden som tar dig ut till väg 55 eller in till Tågstationen.

Välkommen att boka din visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
3 133 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-07-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tegnérgatan såldes av oss 2022-07-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tegnérgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.