Tegnérgatan 31A

Tegnérgatan 31A

Slutpris

1 900 000 kr


Luthagen— Uppsala

Tegnérgatan 31A


Slutpris
1 900 000 kr

Luthagen— Uppsala

2 rok med balkong och fantastisk potential

I attraktiva Luthagen återfinns denna välplanerade 2 rok med balkong belägen mot en lummig innergård. Lägenheten ryms i en tegelbyggnad som uppfördes under 1940-talet och flertalet av lägenhetens ytskikt härstammar från byggåret, däribland köket som bjuder på både snedställda överskåp med skjutluckor samt köksredor i glas från Orrefors. Då majoriteten av bostadens ytskikt är äldre och i behov av kärlek och en vårdande hand finns här ypperlig möjlighet att skapa ditt eget drömboende!

Förutom generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och goda förvaringsmöjligheter i både inbyggda balkonger och tillgång till externa förråd, finns det många fördelar med att bo i HSB Brf Tjugosju i Uppsala. Här blir du nämligen del av en välförvaltad bostadsrättsförening som erbjuder tillgång till ett flertal gemensamhetsutrymmen så som tvättstugor, hobbyrum och ett övernattningsrum.

På Tegnérgatan bor du i ett lugnt och mysigt område med flertalet parker och samtidigt närhet till stadspuls i city! Tegnérparken bjuder in till picknick och umgänge och i Stabbyskogen finns trevliga promenadstigar, upplyst motionsslinga och grillplatser. För studenten ligger både universitetsinstitutionerna och nationerna inom bekvämt cykelavstånd. Närmst finner du Ekonomikum som du når genom bara några minuters promenad. På kort gångavstånd nås flertalet matbutiker och vid Mimmi Ekholms plats finner du närservice i form av restauranger, gym, apotek och vårdcentral. I närområdet finns både förskolor och grundskola.


Boarea
48 kvm
Avgift
3 132 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tegnérgatan såldes av oss 2023-05-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tegnérgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.