Tegnérgatan 25 C

Tegnérgatan 25 C

Slutpris

2 675 000 kr


Luthagen— Uppsala

Tegnérgatan 25 C


Slutpris
2 675 000 kr

Luthagen— Uppsala

Charmig 2,5:a med balkong i populära Luthagen!

Välkomna till en otroligt charmig lägenhet belägen i populära Luthagen. Här möts ni av ett bevarad fiskbensparkett, högt i tak och en balkong i underbart läge. Utöver det bor ni i en stabil förening med mycket utförda renoveringar.

När ni kliver in i bostaden möts ni av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter. I direkt anslutning finns också inbyggda garderober. Fortsätter ni in i bostaden finner ni bostadens kök åt höger. Köket har gott om utrymme för matplats. Fortsätter ni in i bostaden möts ni av den inre hallen som är möblerbar med ett skrivbord alternativt med ytterligare förvaring.

Till höger finns bostadens sovrum med garderober längs med hela väggen. Här finns också en rymlig klädkammare. Fortsätter ni till vänster i bostaden finns det stora vardagsrummet med plats för stor soffgrupp, bokhyllor och ytterligare möblemang. Här möts ni också av bostadens balkong där ni kan njuta av sommaren! Utöver detta disponerar bostadsrättsinnehavare över tre förråd, två i källare samt ett på vinden.

I Brf Ingeborg finner ni ett särskilt stabilt boende i en förening med flertalet stora renoveringar bakom sig och en god ekonomi. I föreningen är flera större renoveringar genomförda såsom stam, tak, balkongrenovering samt dränering.

Som boende i Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Vackra promenadstråk finner ni i Stabbyskogen och längs med Fyrisån och med gångavstånd till restauranger, ICA Luthagens livs, Domkyrkan och allt övrigt som staden har att erbjuda. Denna bostad lämpar sig bra både som en första bostad, för det unga paret eller de äldre som vill bo centralt. För studenten som söker ett boende med promenad- och cykelavstånd till universitetets samtliga institutioner är detta läge optimalt. Vid Ekonomikum finns också busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna.

Välkomna att höra av er för mer information om denna bostad!


Boarea
54 kvm
Avgift
3 493 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tegnérgatan såldes av oss 2024-06-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tegnérgatan.

Boka värdering

William Skage

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.