Tiundagatan 50 B

Tiundagatan 50 B

Slutpris

3 700 000 kr


Luthagen / Stabby— Uppsala

Tiundagatan 50 B


Slutpris
3 700 000 kr

Luthagen / Stabby— Uppsala

Väldisponerad fyra med balkong i sydväst samt med självförsörjande uthyrningsdel

Väldisponerad och mycket tilltalande lägenhet om 4 r o k med balkong i sydvästläge, dessutom med en fristående och självförsörjande uthyrningsdel som möjliggör en extra inkomstkälla!

Fönster i två motsatta väderstreck som erbjuder ett mycket härligt ljusinsläpp till hela bostaden. Här finns ingen insyn, utan bara härlig och rogivande utsikt över närområdet med Stabby skogen och Stabby ängar i bakgrunden.

Välkomnande entré till möblerbar hall med plats för ytterkläder i skjutdörrsgarderob. Kök med semiöppen planlösning mot vardagsrummet som möjliggör uppdukning till långbord när släkt och vänner kommer på besök. Arbetsköket är från HTH och erbjuder härligt öppna ytor för bra matlagning med moderna vitvaror. Tre lättmöblerade sovrum, varav det ena är beläget i den del av lägenheten som kan nyttjas som uthyrningsdel. I uthyrningsdelen finns även ett pentry samt en helkaklad wc/dusch. Det större duschrummet är även det helkaklat och utrustat med tvättmaskin. God förvaringsmöjlighet finns i flertalet garderober, till bostaden hör dessutom tre förråd.

I samma hus, på källarplan, finns en bokningsbar tvättstuga med intilliggande torkrum, cykelförråd, ett pingisrum samt en väl utrustad träningslokal som fritt kan disponeras av bostadsrättsföreningens medlemmar. Till bostadsrättsföreningens övriga gemensamma utrymmen hör en trivsam grön innergård med lekplats samt stora ytor för umgänge och lek. Sommartid erbjuds även härlig grillmöjlighet och gott om utemöbler.

Föreningen tillhandahåller gott om parkeringsmöjligheter för de boende genom parkeringstillstånd för 50 kr/mån.

Stabby är en del av området Luthagen. Det är ett lugnt och mycket attraktivt område med direkt närhet till flera förskolor och grundskolor. Inom behagligt avstånd finns även välsorterade mataffärer, flertalet restauranger, caféer mm. Invid Stabby skogen finns härliga belysta promenad- och motionsspår.

Väldigt bra pendlingsläge med kortare körstäcks till E4:a påfarten och väg 55 mot Enköping och Västerås. Täta och bra busskommunikationer samt bra cykel- och gångvägar in till city.

Välkommen på visning!


Boarea
91.2 kvm
Avgift
4 751 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.