Tiundagatan 36 B

Tiundagatan 36 B

Slutpris

2 050 000 kr


Luthagen/Stabby— Uppsala

Tiundagatan 36 B


Slutpris
2 050 000 kr

Luthagen/Stabby— Uppsala

2:a med balkong nära Stabbyskogen!

På första våningen ligger denna trivsamma 2:a med bevarat originalkök och balkong.

Lägenheten erbjuder en hall med gott om förvaring i flera inbyggda garderober och på golvet ligger ett fint stengolv från byggåret, vidare finner ni ett charmigt kök med matplats för 4 personer, ett sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum från vilket man även når balkongen. Badrummet stamrenoverades 2011/2012 och har kaklade väggar och klinkergolv. Här har det även förberetts för tvättmaskin för den som önskar tvättmaskin i lägenheten.

HSB Brf 45 Barken är en välskött bostadsrättsförening om 81 lägenheter med flera gemensamhetsutrymmen för den boende att nyttja. Bl a finns det en föreningslokal med övernattningsmöjlighet, tvättgarage, motionsrum, snickarverkstad, vävstuga, tvättstugor samt cykel- och barnvagnsförråd. 2011-2012 genomfördes en stamrenovering som innebar nya ytskikt i alla badrum, 2012 byttes även alla fönster.

I omtyckta Stabby har ni som boende det bästa av två världar - området är uppskattat för dess lugn men med city och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Det finns restauranger och livsmedelsbutiker i närområdet och det är goda kommunikationer med stads- och regionbuss för er som pendlar. Här är det nära till vackra promenadstråk längs Fyrisån, Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser samt flertalet parker i närheten, närmast ligger Tegnérparken som erbjuder plats för picknickar och umgänge samt lek och bus i populära lekplatsen "Giraffparken". För den som studerar ligger Ekonomikum på kort promenadavstånd från bostaden.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
2 856 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tiundagatan såldes av oss 2020-11-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tiundagatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.