Torgny Segerstedts Allé 4 / Södra Rosendal / Uppsala

Välplanerad 2:a med uteplats i Södra Rosendal!

Slutpris
2 025 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 348 kr/mån
Driftkostnad
595 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torgny Segerstedts Allé såldes av oss 2017-10-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torgny Segerstedts Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Rosendal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

***BOSTADEN SÄLJS TILL FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN!***

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Välkommen till denna unika och kvadratsmarta 2:a i Södra Rosendal alldeles intill USIF Arena.

Här finner ni en gavellägenhet med fönster i två väderstreck och en alldeles egen uteplats. Uteplatsen, som sommartid blir ett extra rum, är belägen på föreningens terrass/innergård på plan 1. Här kan ni njuta av eftermiddag- och kvällsol. Lägenheten erbjuder utöver detta ett vardagsrum och kök i öppen planlösning med ljusinsläpp från två fönster och plats för såväl soffa som matgrupp. I anslutning till matplatsen finns arbetsköket som är utrustat med både diskmaskin och inbyggd micro. Invid vardagsrummet finns ett sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i garderober. Vidare finner ni ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare.

I Södra Rosendal bor ni med flertalet aktiviteter runt knuten - här finns något för alla! I den nya aktivitetsparken finns basketplan, paddelbanor och löparbana. Gym finner ni närmast i USIF Arena och likaså tennis samt squash. ICA Rosendal ligger på andra sidan gatan och i området finns även ett flertal restauranger. För den som studerar ligger BMC, Ångströmslaboratoriet och SLU på kort avstånd. Goda kommunikationer längs med Vårdsätravägen med flera och täta busslinjer. Ner till City kan man även ta sig via fina cykelvägar.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration