Torgny Segerstedts Allé 4

Torgny Segerstedts Allé 4

Slutpris

2 025 000 kr


Södra Rosendal— Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 4


Slutpris
2 025 000 kr

Södra Rosendal— Uppsala

Välplanerad 2:a med uteplats i Södra Rosendal!

***BOSTADEN SÄLJS TILL FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN!***

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Välkommen till denna unika och kvadratsmarta 2:a i Södra Rosendal alldeles intill USIF Arena.

Här finner ni en gavellägenhet med fönster i två väderstreck och en alldeles egen uteplats. Uteplatsen, som sommartid blir ett extra rum, är belägen på föreningens terrass/innergård på plan 1. Här kan ni njuta av eftermiddag- och kvällsol. Lägenheten erbjuder utöver detta ett vardagsrum och kök i öppen planlösning med ljusinsläpp från två fönster och plats för såväl soffa som matgrupp. I anslutning till matplatsen finns arbetsköket som är utrustat med både diskmaskin och inbyggd micro. Invid vardagsrummet finns ett sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i garderober. Vidare finner ni ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare.

I Södra Rosendal bor ni med flertalet aktiviteter runt knuten - här finns något för alla! I den nya aktivitetsparken finns basketplan, paddelbanor och löparbana. Gym finner ni närmast i USIF Arena och likaså tennis samt squash. ICA Rosendal ligger på andra sidan gatan och i området finns även ett flertal restauranger. För den som studerar ligger BMC, Ångströmslaboratoriet och SLU på kort avstånd. Goda kommunikationer längs med Vårdsätravägen med flera och täta busslinjer. Ner till City kan man även ta sig via fina cykelvägar.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
48 kvm
Avgift
2 348 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-10-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torgny Segerstedts Allé såldes av oss 2017-10-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torgny Segerstedts Allé.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sandra Johansson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.