Torgny Segerstedts allé 4 / Rosendal / Uppsala

Modernt och kvadratsmart!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
31 kvm
Avgift
1 485 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-01-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torgny Segerstedts Allé såldes av oss 2019-01-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torgny Segerstedts Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosendal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna mycket trevliga och yteffektiva lägenhet med fina ljusa ytskikt och ett bekvämt läge i modernt hus med hiss från markplan. Den tilltalande disponeringen fördelar sig på hall med praktisk förvaring, ljust rum med utsikt över föreningens fina gemensamma terrass, fräsch köksdel med inredning i vitt samt ett mycket rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du i ett mycket populärt område intill Stadsskogen, ypperligt för studenter, med närhet till BMC, Ångströmlaboratoriet och SLU. I området finns också möjlighet till rekreation och aktiviteter med flertalet tennis- padel- och squashbanor, basketplan och gym inpå knuten. ICA Rosendal ligger på andra sidan gatan och här finns även kiosk, apotek och ett flertal restauranger; de närmaste i husets entréplan. Goda kommunikationer med ett flertal busslinjer med täta avgångar samt fina cykelvägar till centrum.


Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration